ArmyDOG Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 (edited) Ahoj, požádám o radu, protože si už nevím rady. Jedná se o auto: Peugeot 206 1.4 benzín 2004 hatchback VIN: VF32CKFWF44203160 Popis problému: Při jízdě se objeví kontrolka motoru a motor sebou škube ( nejspíš zhasíná, ale když mám zařazeno, tak se znova nakopne) + padne rafička teploměru a pak se vrací na své hodnoty. Když přidám plyn +- 3200 ot. m. tak se do minuty buď auto přestane škubat a jedu normálně nebo ztratí úplně reakci na plyn a auto se zastaví ač mám kvalt, jsem na plynu a ozývá se motor, který má dost skomírající zvuk a pak zhasne. V této chvíli nelze opětovně nastartovat Nastartuji buď po určitém časovém úseku nebo zkusím soustavně startovat pod plynem. Tohle všechno se děje až po zahřátí nebo spíš až dojedu autem do "obchodu" je vše OK, ale následující cesta je tragedie. Možná to s tím vůbec nesouvisí, ale párkrát se mi stalo, že po vypnutí motoru a zamčení auta stále jelo čerpadlo paliva ->Ještě jsem dostal tip, že vy ti mohlo být relé čerpadla paliva (hnědý konektor +- 600 Kč), ale nevím kde ho hledat, protože u BCM ani u ECU není. Možná zevnitř za šuplíkem? relé palivového čerpadla Provedené opravy: na DIA: "občasná" chyba krok. motoru Výměna MAP senzor Výměna krokového senzoru Výměna BSM Výměna svíček Video průběhu chyby: pád teploty 1 pád teploty 2 Díky moc Edited July 29, 2016 by ArmyDOG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmyDOG Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 relé palivového čerpadla (bitron) č. 240107 - orig. kód 454935 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Zkus to vyprovokovat, když stojíš na místě. Auto zahřáté, případně ať někdo túruje motor, a hýbej kabely, zemnění, možná i řídící jednotkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmyDOG Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 To jsme zkoušeli, bez náznaku selhání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Niekde tu bolo, ze sa mu zblaznila pristrojovka, auto vypinalo. a po vymene RJ OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmyDOG Posted November 4, 2018 Author Share Posted November 4, 2018 Výsledek: Byla vadná asi BSI, protože jsem měl ECU značky, která nejde přečipovat, tak jsem z Ebay koupil BSI + ECU + kliček a vyměnil si sám za 2500 Kč. Opraveno Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts