Michal_Jasenak Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 (edited) Peugeot 406 1.9TD r.v.1996 sedan nespusta mi saharu pri tom si nové relle a podľa servisu sú cidla dobre chcem sa vas opitat ktoré cidlo stých troch spúšťa saharu modré hnedé alebo zelené Edited July 27, 2016 by Michal_Jasenak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 (edited) hnede,ale je to zlozitejsie sahary ovlada bitron (riadiaca jednotka), z toho hnedeho cidla len berie udaj o teplote Edited July 28, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Modré je sa mi zdá do budíkov. Keď ho vytiahnes mala by ručička teploty padnut dolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_Jasenak Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 mmartinkovic Áno hnedé by malo byť na spustenie sahari ale co je zelené neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Niekde som čítal že keď sú 3 snímače,tak jeden je na sahary,druhý na budíky a tretí pre RJ. Nepýtaj sa prečo to tak je neviem,len som to kdesi cital. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 jsou to francouzi u tech nikdy nevis ja ted neco hledal kvuli Boxerovi ma 2 cidla + 1 na chladici jedno cidlo teplota na budik a druhe na kontrolku vysoke teploty a na chladici na ventilatory samozrejme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Psal jsem ti do vlákna 807, kde jsi položil otázku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PidaN Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 (edited) Zdravím mám stejný problém 406 1.9 TD nespouští saharu, hnědé čidlo jsem dal nové a pořád nejde, když ho odpojim tak sepne a ventilátor běží furt a když ho zas zapojim tak vypne. Nevíte někdo co stim? Edited September 3, 2017 by PidaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts