Martin__ Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Ahoj, prosím o radu ohledně výměny kondenzátoru klimatizace. Najednou to přestalo chladit a pak jsem zjistil, že na jednom žebru je zásek od kamene, chladivo bylo pryč hned... Nový chladič už mám objednaný, potřeboval bych ho vyměnit. Automechanik, co k němu jezdím, jede akorát na dovolenou, tak přemýšlím, že se do tho pustím sám. Jde to zvládnout doma? Dělali jste to už někdo? Předpokládám, že musí dolů nárazník, to je jasný, možná světla a co pak? Musí se vypustit i voda a rozdělat celý předek nebo je k tomu přístup a jde to ven snadno? Jediné, co jsem sehnal je právě návod, jak sundat nárazník, nic víc :-( Na 407 to bude asi hodně podobné a na fórech jsem se dočetl, že by to zas takový problém být nemusel. Bumper removal.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Doma to das s prehladom, drzim palce, pofot ako si postupoval ...btw, myslim si, ze naraznik nebude musiet ist dole, ked das vrchny plast dole, mal by vzniknut slusny pristup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin__ Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Obávám se, že zas tak jednoduše to nepůjde, ale bylo by to super Minimálně je třeba se dostat k trubkám ze strany a mít tam trochu místa na povolení... Každopádně foto udělám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 drzim palce urcite to das, hlavne vklude a nerob to silou bez hlavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts