majlouu Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 zdravim vas vsetkych, ktory ste mozno mate rovnaky problem. Mam problem s kolisanim otacok ked sa motor nachadza v nizkych otackach. Motoru akoby klesli otacky a potom si sam prida. Je to dost neprijemne hlavne pri rozbiehani sa lebo autom sklbe. Vcera som bol na dignostike v Peugeote a povedali mi, ze treba vymenit REGULATOR TLAKU NAFTY. Cena v Peugeote 144 EUR s DPH za regulator (komplet oprava by stala 224 EUR). Mohly by ste mi prosim poradit, kde sa na motore tento regulator nachadza, v pripade, ze by som si tuto vymenu chcel realizovat sam. Dikes moc, za pomoc. Este som zabudol napisat typ motora, jedna sa o motor 2.0 HDi 100 kW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 zo zadu VTcerpadla doporucujem zverit vymenu , niekomu co to uz robil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlouu Posted July 20, 2016 Author Share Posted July 20, 2016 dikes moc za odpoved a aj za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts