Jump to content
  • Current Donation Goals

Čištění sáni + EGR P206 1,6hdi

Stipe.19

Recommended Posts

Potreboval bych jednu radu (sprej dorazil Wynns Diesel EGR 3)..kam to nastrikat aby se to pak nedostalo tam kam nemá a pripadne tam kam ma...varianta 1) striknout to do mist kde je "cervena sipka" do sani za vzduchovy filtr, pak mam ale strach jestli to muze do "cerne sipky s koleckem" jak tam je ta bila odbocka ze sani, jak jsem psal aby se to nedostalo tam kam nema. A nebo varianta 2) striknout to primo do turba (fialova sipka).

Pak mam jeste obavu aby mi to nerozezralo ty gumove hadice ktere jsou v cernych krouzkach.

Mate nekdo s timto zkusenost?? Dekuji mockrat

peugeot uprava.png

To máš určitě pravdu, jenže na to nemam čas to dělat a hlavně kde, takže řešení by byl servis, kdežto tam se mi to moc dávat nechce a chtěl jsem vyzkoušet tuto chemii...

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Edited by elton

Vis, tomu se nejspis stejne nevyhnes. Ten sprej se musi dostat v tekutym stavu na usadu v EGRu a rozpustit ji. Jinak to nema vyznam a neni na 100% vycisteny. Uz jsem videl tak zasranej EGR, ze se usada musela zeskrabat a nepomohla ani svecena voda.

Môj názor....nech to nastriekaš kamkoľvek do dráhy nasávaného vzduchu,či pred,či za turbo,či priamo do turba,tak tá chémia sa na EGR nikdy nedostane!!!! EGR dávkuje výfukové plyny ....to je pretlak do sania a dávkuje ich na koniec celej dráhy nasávaného a turbom tlačeného vzduchu.

Nasávaný vzduch neide cez EGR,takže tá chémia sa tam nedostane pri žiadnych otáčkach motora.

Cez EGR idú výfukové plyny a sú vyvedené na koniec sacieho systému (v smere prúdenia vzduchu) teda tesne pred sacie ventily.

EGR.jpg

Edited by ferinko2