Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2016 Sdílet Odesláno 9. červenec 2016 Máte někdo nějaký zaručený recept na to nejlepší rybízové víno? Rybízu mám cca 1/1 červeného a černého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2016 Sdílet Odesláno 9. červenec 2016 Nasypat do 5ti litovky, zasypat cukrem a zalít 95% potravinářským lihem (koupíš v polsku), pak to necháš asi tři týdny na slunci na okně, nasledně zcedíš, stočíš a piješ. Podle množství cukru maš potom buď likér nebo něco jako portské či cherry, akorát že z rybízu, a je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2016 Sdílet Odesláno 9. červenec 2016 Děkuji, ale... Já mám spíš na mysli klasické zrání "vína" v demižonu s bublátkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe.Tr Odesláno 9. červenec 2016 Sdílet Odesláno 9. červenec 2016 Vosmankove vino nechces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 10. červenec 2016 Sdílet Odesláno 10. červenec 2016 To bylo ale Vománkový víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaCV Odesláno 10. červenec 2016 Sdílet Odesláno 10. červenec 2016 Má drahá polovička přišla s nápadem na pampeliškové víno. S výrobou takovýchto pochutin nemám absolutně žádnou zkušenost a podle toho to taky dopadlo. Nějaké "chytrosti" jsem našel na netu. Výsledek je ale tragedie, použitelná tak pro snížení PH v bazénu. Ale povedl se alespoň pampeliškový med. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myšut Odesláno 10. červenec 2016 Sdílet Odesláno 10. červenec 2016 kašlite na rybíze ,to patří děckám do papul ,ať se šklebí pořiďte si sad trnek http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=25 ( ta barevná flaška je pro návštevy ,pivo je na chuť , červená je griotka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 10. červenec 2016 Sdílet Odesláno 10. červenec 2016 Kdyż já po tvrdým dycky děsně vyvádím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 11. červenec 2016 Sdílet Odesláno 11. červenec 2016 Nikdo doma nedělá rybízák? Něco jsem nastudoval ale informace se rozchází v použití vinných kvasinek....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urdemala Odesláno 11. červenec 2016 Sdílet Odesláno 11. červenec 2016 Já na tyhle čůča dávám kvasinky + sůl co zrovna mají v drogerce. Většinou nechávám prokvasit dýl, aby tam zbylo co nejmíň cukru, nebolí pak z toho tolik makovice. A nechat po přefiltrování dlouho odležet, klidně rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weri 605 Odesláno 12. červenec 2016 Sdílet Odesláno 12. červenec 2016 Z rybízu je dobrý dělat "brusinky" ke svíčkový.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 12. červenec 2016 Sdílet Odesláno 12. červenec 2016 V 10. 7. 2016 at 14:54, myšut napsal: kašlite na rybíze ,to patří děckám do papul ,ať se šklebí pořiďte si sad trnek http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=25 ( ta barevná flaška je pro návštevy ,pivo je na chuť , červená je griotka) Do té lednice patří tak akorát to pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan+ Odesláno 12. červenec 2016 Sdílet Odesláno 12. červenec 2016 před 5 hodinami, Weri 605 napsal: Z rybízu je dobrý dělat "brusinky" ke svíčkový.. Babička dělá a je to výborné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiak Odesláno 2. březen 2018 Sdílet Odesláno 2. březen 2018 Víno je mlékem starců, rybízové i jiné ovocné (nesmí tam být moc sacharózy), je vynikající antioxidant. Po pivu se blbne a roste teřich. Po kořalce tvrdnou játra. Péťa ohodnotil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.