Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejlepší vánoční SMS, které se mi včera zadrhly v mobilu


Medvěd

Recommended Posts

Tak tedy ještě jednou přeju vše nej.........., doufám, že pro většinu byly svátky prožité opravdu vesele a vo vo vo tom to přece je

1.) Půjčil jsem si milion, měl jsem dárků kamion. Neplatil jsem splátky, vzali si to zpátky. Nezbyl ani dáreček, vzali mi i domeček. Neplatil jsem daně, vzali mi i saně. Nevím si už rady, sob mi chcípnul hlady. V lese mám teď pelíšek, seru na Vás, Ježíšek.

2.) Letí Ježíšek s nadílkou, vrtí při tom prdýlkou. Žízeň prý má jako trám, letí, letí přímo k Vám. Pokud čekáš nadílku, nech za oknem lahvinku!

3.) Přiletěl k nám Ježíšek, měl poblitej kožíšek, místo dárků odpadky a chce zůstat na svátky. Nalitej jak mraky, pošlu Ti ho taky

4.) Za okny sype se sněhu jak kráva, záclony provoní Fernet a tráva. Vánoční koledy zpívají andělé, sjetej jak hovado, už mě nic nesere

5.) Krásné vánoce, bohatého dědu Kluse a Santu mráze. Je čas zabalit kapry, upect dárky a zabít vánočku - hlavně to v tom shonu nepople?!!!!

6.) Přeji příjemné chvíle při kradení vánočního smrčku, smažení leklého kapra, průjmu z poslední porce salátu a mnoho štěstí v novém roce po zásahu petardou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezisek nam rikal, ze by radsi pichal. Uziva si sexu v lese, proto darky neprinese. A tak na nej necekej, pohodu si uzivej! Vanoce jsou svatky klidu, budme proto porad v lihu. Za strizliva je to nuda, darky hnusne, doma pruda. Litry chlastu tuny drog, at prezijem cely rok. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky přidám jednu co mi přišla..

Když šuká sob soba mají radost oba, santa pláče volá na ně kdo potáhne moje saně, na sáně ti santo serem letos nikam nepojedem, roznes zprávu celým světem a vyřiď od nás milým dětem žádný dárky nečekejte to si radši zašukejte kdo šuká ten nezlobí a tak dejte na nás na soby....;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se asi libila nejvíc tahle...

Pujčil jsem si milion měl jsem dárků kamion,Neplatil jsem splátky vzali si ho zpátky,Nezbyl ani dareček vzali mi i domeček. Neplatil jsem daně vzali mi i saně nevim si už rady sob mi chcípnul hlady. V lese mám teď pelíček kašlu na vás JEŽIŠEK. Krásné vánoce a štastný nový rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak proto! Každý, komu jsem posílal letos 25. SMS, tak přišla potvrzenka že přijato, kromě Medvěda. Ačkoli jsem mu zkoušel poslat SMS dvakrát, vždycky po půl dni systém nahlásil \"nedoručeno\". Teď už vím proč - soudě podle téhle sbírky, Medvěd má na Vánoce totálně přetíženej mobil :papa Takže sice není jisté, že se mu člověk doSMSne, ale zato se v jeho mobilu sejde výkvět lidové tvořivosti, takže nám ji teď může předložit - díky :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...