Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no z rádia vedou 4 výstupy zesílené (ty použiješ na repra) a nezesílené tzv. RCA nebo cinch a ty bejvají 1pár nebo 2páry nebo 3páry jak u kterého rádia do toho se nacpe signalovej kabel (Cinch kabel CA-50) a nadruhej konec do zesíku.

více RCA je vhodné když chceš mít vše přez zesíky a pak nepoužíváš ty 4 zesílené, na té alpině je 1xRCA (psáno jako 1xPreout) což ti bude pro basák stačit, kdyby jsi chtěl více RCA třeba dobudoucna musel by jsi připlatit za lepší rádio :roker

Odesláno
Původně zaslal: mk405

no z rádia vedou 4 výstupy zesílené (ty použiješ na repra) a nezesílené tzv. RCA nebo cinch a ty bejvají 1pár nebo 2páry nebo 3páry jak u kterého rádia do toho se nacpe signalovej kabel (Cinch kabel CA-50) a nadruhej konec do zesíku.

více RCA je vhodné když chceš mít vše přez zesíky a pak nepoužíváš ty 4 zesílené, na té alpině je 1xRCA (psáno jako 1xPreout) což ti bude pro basák stačit, kdyby jsi chtěl více RCA třeba dobudoucna musel by jsi připlatit za lepší rádio :roker

Aha,já si myslel že to je ten jeden výstup.Tak dobře.Ted ještě musim najít nákou dobrou prodejnu v Praze kde to všechno budu moc nakoupit a skouknout.

Odesláno

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

jj ty zadní oválný modráky hrajou slušně - já je koupil na doporučení Johna a jsem spokojen.

Pro mé potřeby to hraje až moc nahlas ;):papa

a hele další modrej... :D

No jo modrá choroba se šíří docela rychle..;) ;) ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

jj ty zadní oválný modráky hrajou slušně - já je koupil na doporučení Johna a jsem spokojen.

Pro mé potřeby to hraje až moc nahlas ;):papa

a hele další modrej... :D

No jo modrá choroba se šíří docela rychle..;) ;) ;)

Sem se taky nechal dobrovolně nakazit :)

Odesláno

panove, chechet (a urcite i AKCZ) doporucuje: Clarion DXZ748RMP!!! :roker

je to jiz vybehovy model, zjistete si kolik stal pred rokem a na samotne pixmanii byl jeste pred mesicem za 6600,-!

jsem jeho majitelem par tydnu a ... proste nadseni. ve vsech smerech je mnohem lepsi nez jsem cekal (ze hladce cte i 99minutove - 870MB CD-R je pouze jedna z veci co me dostala) :super:super:super

Odesláno

2AKCZ: to si budu muset poslechnout na klouzani, jak ti to hraje :) ale, ehm, radeji vezmu nejake CD z meho auta :D

kdyby nekdo chtel, mam tu ve skrini vymontovane Sinus Live 13c, necham za polovic ceny... mel jsem je v 309 a do meho je davat nechci, zustavam u originalu. coz je dalsi vec, sice se to da vymontovat, ale ne vzdy se ti ji podari nebo bude chtit dat do pristiho auta, takze s tou \"investici\" bych byl taky opatrny.

ad nakupy v Datartu a podobnych retezcich, snazil bych se jim vyhnout... obvykle nakupuji vybehove modely, vyprodeje velkoskladu nebo zbozi II. kvality, hlavne kdyz je to levne.

Odesláno

může se mezi \" modrý\" řadit aji Panasonic? Ty Repra co mám, jsou taky modrý.....:). Já se držím standartu - rádio Sencor na CD, 4x25W + 2x 13ka repro dvoupásmové Panasonic 100W. Za dobu hraní po koncertech a zábavách se 400W bednou za prdelí mám už raděj klid.Ovšem taky to hraje pěkně. Chybí mi tam jen dvě repra dozadu aby to hrálo všude. Ovšem to by manželka nesměla zjistit:D

Odesláno

To zalezi Vvitty na tom jestli ho vubec budu tahat do zimy ;) Ale ke me je to kousek takze muzem zajet do garaze.. uz by potreboval trochu provetrat ale dokud bude padat tak nevyjede ven :papa

Původně zaslal: Vvitty

2AKCZ: to si budu muset poslechnout na klouzani, jak ti to hraje :) ale, ehm, radeji vezmu nejake CD z meho auta :D

kdyby nekdo chtel, mam tu ve skrini vymontovane Sinus Live 13c, necham za polovic ceny... mel jsem je v 309 a do meho je davat nechci, zustavam u originalu. coz je dalsi vec, sice se to da vymontovat, ale ne vzdy se ti ji podari nebo bude chtit dat do pristiho auta, takze s tou \"investici\" bych byl taky opatrny.

ad nakupy v Datartu a podobnych retezcich, snazil bych se jim vyhnout... obvykle nakupuji vybehove modely, vyprodeje velkoskladu nebo zbozi II. kvality, hlavne kdyz je to levne.

Odesláno

Bavme se radeji o tematu ;) na moje rozmary bych zvolil samostatne tema :D Ale samozrejme rad na letnich srazech predvedu jak to hraje ackoli to neni kdovijaka audio bomba ale hrajou na muj vkus a jejich moznosti perfektne .. vim ze je to Pioneer 50W RMS (150W max.) ale typove oznaceni z hlavy nevim :(

Původně zaslal: Vvitty

2AKCZ: mam to brat tak, ze se prijedes predvest na nejaky letni sraz? :)

Odesláno
Původně zaslal: chechet

panove, chechet (a urcite i AKCZ) doporucuje: Clarion DXZ748RMP!!! :roker

je to jiz vybehovy model, zjistete si kolik stal pred rokem a na samotne pixmanii byl jeste pred mesicem za 6600,-!

jsem jeho majitelem par tydnu a ... proste nadseni. ve vsech smerech je mnohem lepsi nez jsem cekal (ze hladce cte i 99minutove - 870MB CD-R je pouze jedna z veci co me dostala) :super:super:super

Teda,to je ale nádhera..Tak asi změnim konečný rozhodnutí s Alpiny na Clariona...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...