Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,prosím o radu,ví někdo,jak se dostat na dešťový senzor? Po výměně skla dám páčku na stěrače o jednu polohu nahoru a stírají hrozně pomalu,i když je sklo suché,zkrátka dešťový senzor nefunguje ,Za jakoukoliv radu děkuji,nerad bych něco poškodil. Děkuji

Odesláno

Stěrače na první polohu ,což je tedy děšťový senzor jdou stále pomalu,ať dělám,co dělám,pojistky mám prolezlé,senzor se rozsvítí ale nefunguje,už si nevím rady.

Odesláno (upraveno)

Tak se mi to podařilo rozebrat,musí se celý ten plast tlačit dolů,naštěstí se to obešlo bez poškození :D, ale mám otázku,má senzor svítit po obou stranách ( v obou sklíčkach) ? Mě totiž svítí jen na jedné straně,raději bych koupil nový ,než bazarovaný ,nevíte o nějakém krámku,kde to není zas tak drahé? ;) Děkuji

Upraveno uživatelem Peu306
Odesláno (upraveno)

Asi by jste neměli fotku,kde je vidět,jak jsou tam ty kostičky umístěné,popřípadě kde se dají koupit?

Upraveno uživatelem Peu306
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Jaké kostičky? Mně by stačilo trochu gelu na senzor, jelikož po výměně senzor nedrží a nečte množství kapek (funguje jako cyklovač)

Odesláno

Jako cyklovač mi to teď funguje taky,silikonové kostičky jsou přes ty malé sklíčka na senzoru,ty já tam po výměně skla nemám,tudíž to funguje jako cyklovač.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...