Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 versus P406


Nostalgic

Recommended Posts

Jsem rád, že se tu najdou lidi, co jsou se 407 spokojení..opravdu se mi to auto začíná líbit, začínám po nich na silnici koukat..je to jediný Peugeot z řady 7, který se mi líbí..ještě něco našetřím a začnu pomalu vybírat..škoda, že se jich objevuje tak málo v benzínu, protože v mém případě by nafta byla fakt asi spíš naobtíž, i když rád bych HDi vyzkoušel, ale jistota je jistota, přece nebudu trápit nafťáka popojížďkami po městě..samozřejmě se taky někdy vydáme na výlet a nebo jedu k rodičům a tak, ale pracovní týden, to je jen město sem a tam...

Další věc je, že se mi prostě nelíbí to bílý pozadí budíků, měl to švára na 307 a za mě nic moc, tak musím vybírat verzi s černým pozadím budíků, benzín...to pak výběr dost prořídne z desítek kusů na dva nebo tři :-) ..navíc ještě auto bez tažného považuju za nedodělané, takže to je další zúžení výběru...mám to prostě těžký :-))  ...pořád ještě koukám i po nějaký 406 v super stavu, což by měla být už kolem 50ti litrů...jenže bych přece jen už fakt rád něco dalšího...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě by to vyhrála ta nejlepší 406 která by šla sehnat, ale mojí paní se nelíbí, tak hold musí bejt 407. Jako žádné extra auto to není, pozitivum je, že nerezne a když má v pořádku podvozek, tak se s tím hezky jezdí.

Ale po pravdě, dokonalé auto neexistuje, to by totiž byla kombinace několika značek, aspoň v mém případě a sice druhá generace AUDI A6, ale kastli by musel vyrobit Peugeot, podvozek Subaru, elektriku Toyota a motor bych bral Iveco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě teda přijde dost absurdní vynechat auta s bílými budíky. Kupuješ ojetinu, takže je třeba dělat kompromisy a hlavně najít dobrej kus. Já taky chtěl černou 407 a nakonec jsem vzal zlatou, protože z těch černých vraků, co byly k dispozici (hledal jsem 4 měsíce) se vybrat nedalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som tiez takmer kupil ciernu 407 SW Executive, plna vybava okrem satelitu, 1 majitel od novoty, rocnik 2006, dohodol som sa na cene, vsetko ok, ked uz som mal konecne predane moje mondeo a peniaze na nu, tak kym som siel pre nu tak majitel ju predal za viac penazi :))) a ja som zostal tyzden bez auta kym som nasiel dalsiu, ale v tej modro-striebornej metalize..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já zatím koupi 407 odsouvám na neurčito, byl jsem se na jednu podívat a to auto jako takové mi připadá oproti 406 kvalitativně níž, majitelé prominou...radši ještě zainvestuji do svého stávajícího auta a budu mít klid a pohodu jako doposud, než jít do nějaké nejistoty..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Chozeluizskuner

Nechci taky urazit majitele 406tek (taky sem jí 3 roky vlastnil), ale když teď sednu ze svojí 407 do 406 tak si připadá jako bych přesedlal z oktávky do fáčka... Je fakt že neni 407 jako 407. Když vidim ty sociální výbavy tak abych si to taky nekoupil... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...