MJSytic Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Oldo, to omezení svůj smysl má. Nejsme přece inzertní server. Inzerce je tu primárně pro klubáky a tím se člověk stane, až po nějakém čase a ne tím, že se registruje Ale to je jen můj názor "Vychcánkům" se ale neubráníme, to se nedá nic dělat no
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 V tomhle případě bychto jen presunul do sekce inzerce zdarma a za odvoz a fertig. Max na to dotycneho upozornil ze to mel dat tam. Tohle bylo zmeho pohledu fakt zbytečné.
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Hm ten bod pravidel je nutny opravit, tím predejdeme tomuto pro priste.
myšut Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 jedu teď o víkendu zachránit torzro z rozřezané 4x4 Gti - komplet motor převodovka rozvodovka a zadní náprava kardan, vyřezaná flexou z kastle ,minulý týden jsem se na to jel podívat ,přes 3 je hory ,až na Slovensko skoro,na hranice do lesů,do kotárů,200 km jen cesta tam ......a ještě to musím rozebírat ,ať to nacpu do auta ....nemám teď taky místo,jedu pro to před úsvitem..... nějaká 309ka.......smiř se s tím ,že to tak lukrativní není .Je jich jak máku. Pánovi na 4x4 taky volalo mraky lidí a přijel jsem po 3 měsících jen já ..... zbytečný humbuk pro nic
oddie Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Ono ten údajný "povýšený přístup", omezení inzerce a další legrácky si nikdo nevycucal z palce, ale jsou důsledkem vývoje. Je s podivem, kolik lidí si neuvědomuje, jak je ten klub vlastně veliký, čemu musí čelit, že to tady všechno nefunguje samo a už vůbec ne zadarmo, pro většinu lidí je ten klub jenom o tom, že kliknou na odkaz a tím to pro ně hasne, a když není něco po jejich a zadarmo a hned, vztekají se. Kdepak by se aspoň pokusili zamyslet se nad nějakými souvislostmi, to se dnes nenosí. Tahle písnička se tu objevuje s železnou pravidelností. Takže v první řadě, nejsou to tu free stránky puberťáka splácané o hodině informaticky, na které leze maximálně dalších pár spolupuberťáků. Jsou to tu rozsáhlé stránky s velkou návštěvností, a jak se všichni vztekají, když to náhodou nejede nebo jede pomalu - to fakt není zadarmo jak na pořízení, tak na provoz. Čelí to tu několika útokům denně - dtto. A čelí to tu různým pokusům o zneužití, vytěžení, podvodům - a když se tomu klub nebude bránit, prostě ho to časem položí. Speciálně to omezení inzerce, pokud má někdo tak krátkou paměť, bylo reakcí na velmi dynamický nárůst kšeftařů, co se sem registrovali jen za účelem prodeje, a to ještě leckdy ne poctivého. Na to prostě klub reagovat musel. Že to omezí jednou za rok solidního majitele poctivě nabízejícího zachovalý kousek? Bohužel. Máte lepší způsob, který jej neomezí, ale odfiltruje maximum kšeftařů, jimž je klub u pr... a jdou sem jen kvůli profitu? Navrhněte, třeba bude lepší než ten současný, ale nevztekejte se, pokud jej tu neprosadíte. Analogicky prověření historie dle VIN pouze pro řádné členy - omezení bylo zavedeno především proto, že toho hromadně začali využívat kšeftaři proto, aby věděli, o kolik mohou kterou pixlu beztrestně stočit, takže to začalo být kontraproduktivní to poskytovat všem... Nedělám si iluze, že se nad tím bude příliš mnoho lidí nějak zamýšlet, ale doufám, že aspoň jeden by mohl, aspoň by mě mohlo hřát, že jsem to nepsal zbytečně.
radim.1008 Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Oddie, svatá pravda. Zarámovat a pověsit.
myšut Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 rozumně napsáno ,ale prakticky se to dá shrnout stručně do 1 věty nový občan -zákoník definuje pravidla sdružení, spolku atd....že můžou mít a mají právo mít své vlastní regule a pravidla ,směrnic atd....která jsou závazná a členové, potažmo vedení si může pravidla určit samo ,pakliže to neodporuje Listině zák. práv a zákonu všeobecně. Zdůvodňovat své jednání/ pravidla / nemusí.
parizov Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 No, já jsem taky nováček a vaše důvody celkem chápu... Ale zadarmo je zadarmo (poprvé za několik let) a dávat to do jednoho pytle s kšeftaři...?! Tak snad nakonec dobře vyřešeno :-)
MotoMoto Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Už jsem se asi jednou ptal a navrhoval, ale zkusím to znovu, proč není inzerce, tedy vkládání inzerátů přístupné pouze řádným členům? Copak to není vhodné řešení? Děkuji za zvážení.
Schreek Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Celkem radikálně bys zúžil nabídku. Zároveň to není potřeba až tak striktně, stávající plavidlo výše uvedené problémy řeší velmi dobře.... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
OK406 Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Napadlo mě, pokud by neměl dotyční člen potřební počet příspěvků, aby splňoval kritéria k podání inzerce na fóru P-C, tak by se za něho mohl zaručit řádný člen P-C. Pokud by jej znal a pod. . Tím by se mohlo předejít různým kšeftařům a ,,vychánkům". Řádný člen by měl být dostanečnou zárukou.
Schreek Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 OK406: Slušní lidé této možnosti už využili. Rozumné domluvě jsem se nikdy nebránil... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
OK406 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Přiznám se, že i já jsem při zrušení 205 (rodičů) požádal člena vinorak, který je členem P-C i členem klubu Peugeot 205 o možnosti podaní inzerce na jejich fóru. Nechtěl jsem se zbytečně registrovat. Inzerát podal pod svým nickem s dodatkem mé žádosti. Tímto mu děkuji. Myslím si, že vždy o domluvě.
myšut Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 dlouhý...zábava skončila ...zamknout bez pravidel to zkrátka nejde ,jinak je anarchie
vendelinek Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 taky bych to tak viděl,vedení se vyjádřilo,už bych to nerozebíral,lock
Recommended Posts