Drtikoll Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Ahoj všem! Zase Vás tu votravuju a to konkrétně s předníma mlhovkama. Řešil tu už někdo z vás jejich přemístění u starého modelu např. do mřížky nárazníku? A co v kombinaci denní svícení/mlhové světlo? Kulaté či obdélníkové? Díky za vaše názory. Votrava Citovat
kv13 Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Mě přijde že ty mlhovky stejně svítí na na prd tak jsem je dal pryč a misto nich dal kulaté led denní svícení. Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Zadat do Hledaní 307 mlhovky a vyjede spousta příspěvků, kde se daná věc řeší.. Citovat
Drtikoll Odesláno 12. červen 2016 Autor Odesláno 12. červen 2016 Zadat do Hledaní 307 mlhovky a vyjede spousta příspěvků, kde se daná věc řeší.. Jo, řeší se tam žárovky, svit v klasických světlometech. Já se ale ptám, zda někdo, kdo má starý model, dodělával mlhovky třeba do mřížky nárazníku. Pokud to tam je, tak sorry. Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2016 Odesláno 12. červen 2016 Rozumím. Zde se něco řeší, a zde je odkaz na firmu v příspěvku. Je třeba projít příspěvky. Citovat
KingSpade Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Což o to, dodělat by je asi neměl být problém, když už na konceptu 307mičky byly v nárazníku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.