Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj

Chci se zeptat setkal jste někdo s tímto problémem ? jedná se o nový model 406 nejde vytáhnout klíček ze spínačky s klíčem jde otáčet ztuha a celá spínačka se kejve jak kdyby tam bylo něco ulomenýho navíc i když se povede klíč vytáhnout motor se často ani nevypne.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Hledal ale zrovna tento případ jsem nenašel...jde o to že z polohy 0 až do nastartování to v podstatě automaticky navede a poloha tam skočí tady je problém že klíčem lze otáčet třeba tak že je otočený v polovině 0-1 

Odesláno

Tak to máš docela z (.) kliku, že s ním můžeš aspoň takto točit.

Dokud to jde, tak ji vytáhni a zkus přijít na problém, jestli je to v mechanické nebo elektrické části spínačky.

Odesláno

tu je nieco, ak by si potreboval,

ale spinacky na 406 sa mi zda este nebol problem zohnat.

mali by byt z 2 kusov, spredu mechanicka cast, tam kde sa dava kluc, a za tym elektricka cast. su spojene len srobom, alebo srobmi. po rozpojeni mozes vyskusat, co nejde.

Ak mas aj zamok volantu, tam je malicka strunka s hacikom, co blokuje zapadku do volantu.

http://www.novykluc.sk/sk/vlozky-zamku-s-klucom/1194-sada-zamok-fiatcitroenpeugeot-sip22-.html#/znacka_vozidla-peugeot

Odesláno (upraveno)

Měl jsem to venku ale abych pravdu řekl nenašel jsem nic co bych označil za závadu kromě toho že špatná bude mechanická část protože s klíčkem můžeš točit jak tě napadne a při sepnutí polohy kdy naskočí kontrolky nic necvaká ale signalizace klíče v zapalování funguje a vytáhnout se dá jednoduše tím že jej více srovnáš a po vypnutí motoru někdy cvakne někdy ne ale hlavně teda nesepne ventilátor jednoduše se zámek protáčí takže jednoduší to bude vyměnit.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

U novýho modelu je trochu jinak ale díky za odkaz.se mě bude hodit je tam i více návodů a videí :) takže tedka sháním spínačku už jsem obeslal mailem několik inzerátů a pár vrakovišt tak uvidím ale kdyby jste někdo měl na prodej spínačku na novej model beru hned  ;)

Odesláno

Tak spínačka na cestě snad to vše vyřeší...k dnešnímu dni jde vytáhnout normálně polohy cvakají jen jde ztuha otáčet a s tím tedy nefunguje ventilátor,zámek volantu a jednou nenaskočili všechny kontrolky v poloze dvě tak snad je chyba jen v tom jelikož do momentu kdy se klíč sekl a nastal problém vše fungovalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...