Nick406 Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 (upraveno) Ahoj Chci se zeptat setkal jste někdo s tímto problémem ? jedná se o nový model 406 nejde vytáhnout klíček ze spínačky s klíčem jde otáčet ztuha a celá spínačka se kejve jak kdyby tam bylo něco ulomenýho navíc i když se povede klíč vytáhnout motor se často ani nevypne. Upraveno 6. červen 2016 uživatelem Nick406 Citovat
Dano406 Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Jo setkal, zkus pohledat je tu několik témat věnujících se spínačce. Citovat
Nick406 Odesláno 6. červen 2016 Autor Odesláno 6. červen 2016 Hledal ale zrovna tento případ jsem nenašel...jde o to že z polohy 0 až do nastartování to v podstatě automaticky navede a poloha tam skočí tady je problém že klíčem lze otáčet třeba tak že je otočený v polovině 0-1 Citovat
Dano406 Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Tak to máš docela z (.) kliku, že s ním můžeš aspoň takto točit. Dokud to jde, tak ji vytáhni a zkus přijít na problém, jestli je to v mechanické nebo elektrické části spínačky. Citovat
mmartinkovic Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Tak pozri druhu spinacku a poprehadzuj veci. Rozobrat sa to da a vymenit to co je zle. Citovat
Nick406 Odesláno 7. červen 2016 Autor Odesláno 7. červen 2016 Jdu se na to podívat a s tím tedy dneska ani nefunguje kabin.ventilátor. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 tu je nieco, ak by si potreboval, ale spinacky na 406 sa mi zda este nebol problem zohnat. mali by byt z 2 kusov, spredu mechanicka cast, tam kde sa dava kluc, a za tym elektricka cast. su spojene len srobom, alebo srobmi. po rozpojeni mozes vyskusat, co nejde. Ak mas aj zamok volantu, tam je malicka strunka s hacikom, co blokuje zapadku do volantu. http://www.novykluc.sk/sk/vlozky-zamku-s-klucom/1194-sada-zamok-fiatcitroenpeugeot-sip22-.html#/znacka_vozidla-peugeot Citovat
Nick406 Odesláno 7. červen 2016 Autor Odesláno 7. červen 2016 (upraveno) Měl jsem to venku ale abych pravdu řekl nenašel jsem nic co bych označil za závadu kromě toho že špatná bude mechanická část protože s klíčkem můžeš točit jak tě napadne a při sepnutí polohy kdy naskočí kontrolky nic necvaká ale signalizace klíče v zapalování funguje a vytáhnout se dá jednoduše tím že jej více srovnáš a po vypnutí motoru někdy cvakne někdy ne ale hlavně teda nesepne ventilátor jednoduše se zámek protáčí takže jednoduší to bude vyměnit. Upraveno 7. červen 2016 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 7. červen 2016 Autor Odesláno 7. červen 2016 Ten typ spínačky je jeden ne ? jen to musí být new model nebo to jde i ze starýho když by se vyměnila jen mech.část jde mě o to co hledat. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Musis pozriet, to co tam mas ty a take hladat. Alebo pozriet podla Vinka a kupit nove.ale je vela stranok, kde predavaju spinacky a na 406 zozenies relativne lahko. Citovat
Dano406 Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Pokud ti nejde ventilátor, tak chybu hledej v el. části. Je tam kontakt který je buď vyhřátý nebo zoxidovaný. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 nieco je aj tu, ale su to skor navody. spinacka je od 10 minuty. Citovat
Nick406 Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 U novýho modelu je trochu jinak ale díky za odkaz.se mě bude hodit je tam i více návodů a videí takže tedka sháním spínačku už jsem obeslal mailem několik inzerátů a pár vrakovišt tak uvidím ale kdyby jste někdo měl na prodej spínačku na novej model beru hned Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Na novém model jednu mám kolik tam mas přívodních kabelu a barvy mám z muxu Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Z HDI r.2000, zřejmě po zásahu kutila - spojení čokoládou. Citovat
Dano406 Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 oddie: To máš na prodej? Kdyby Nick406 nechtěl, měl bych zájem. Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Jo, mně už je to na houby... Ještě se podívám doma, mohla by tam být ještě jedna. Citovat
Nick406 Odesláno 11. červen 2016 Autor Odesláno 11. červen 2016 Díky za nabídky ale už se podařilo sehnat Citovat
Nick406 Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 Tak spínačka na cestě snad to vše vyřeší...k dnešnímu dni jde vytáhnout normálně polohy cvakají jen jde ztuha otáčet a s tím tedy nefunguje ventilátor,zámek volantu a jednou nenaskočili všechny kontrolky v poloze dvě tak snad je chyba jen v tom jelikož do momentu kdy se klíč sekl a nastal problém vše fungovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.