Vertex Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 Přeji Vám všem veselé Vánoce a š\'tastný nový rok. Zvláštní poděkování patří Medvědovi, Pé?ovi a Minimaxovi za uspořádání mého, co se účasti týče, prvního srazu v Červeném Kostelci - byl super. Crackovi, za dosavadní spolupráci, výměnu panelu a poskytnutí dalších rad. Oddiemu za poklice V neposlední řadě také Bohoušovi 205 GTI a jeho bráchovi za náhradní díly a super strávený podzimní den při rozmontovávání Peugeotu 205 GTI, také pak za originální komentáře k mé 205ce. Netopýrce za super čertovské fotky. Také Vopičí, Marda106 a Zoby zaslouží mé díky za chvíle strávené na chatu. Pokud jsem na někoho zapoměl, tak se omlouvám. Jsem rád, že jsem Vás \"poznal\" Mějte se fajn a ještě jednou hezké svátky [upravil dne 20/12/05 Vertex] Citovat
Crack Odesláno 24. prosinec 2005 Odesláno 24. prosinec 2005 Jéé Vertex si nějak popletl sekci:cool: ale díky,tobě taky Veselý Vánoce a štasnej Novej rok:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.