Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, Je u 405 nějaká nenásilná metoda jak jednoduše slícovat přední dveře se zadními. U řidiče je "odskok" zhruba 3 mm a u spolujezdce 5-7 mm. 

Díky za rady  

Upraveno uživatelem dagustino
Odesláno (upraveno)

Nikdo neodpovídá, tak se pokusím: 405 mívají opotřebovaný čep v pántu dveří. Zkus je rukou zvednout, zda je tam vůle. Vyměnit lze, ale jsou dvě velikosti, tak pozor.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Tak to by bylo super chtěl jsem už posunout vnitřní zámek co je přidělaný na autě, uvidím jak to dopadne. Akorát koukám že ty čepy pujde asi těžko sehnat. 

Upraveno uživatelem dagustino
Odesláno

Sehnat půjdou, ale asi jedině v Peugeotu. Před lety jsem si tam jeden kupoval, nebyl nejlevnější, ale cenu si už nevzpomenu. Nakonec jsem další nedokupoval a neměnil je, protože jsem zjistil, že mám vychozené a hlavně oválné ty otvory v pantech, takže by to ani ničemu nepomohlo. Ale co jsem četl, tak většinou bývají opotřebené ty čepy, tak nevím, jestli jsem měl smůlu...

Odesláno

Tak sehnat se dají nic méně dveře se ani nehnou, držej jak nový. Tak asi budu posouvat mechanismus zámku co je na autě. Akorát nevím zda je to dobrý nápad. 

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...