Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 HDI Klima - nespíná


greg

Recommended Posts

zalezi aky mas kompresor...odpis typ a urcite najdes nakres v pdf , kde su diely...

ked ti spina , tak cievka je ok...staci ti vymenit lozisko....

Spíná dobře, jdu se kouknout, co tam je. A asi ještě budu mít problem se stahovákem. Je tam vnitřní závit, jaku u klasickýho rotoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Ahoj. Ak by ste mi vedeli pomôcť ja mám problém tiež ohľadom klimatizácie. Všetko ohľadom teploty funguje ako má až na A/C. Keď ho stlačím nestane sa absolútne nič žiadne cvaknutie ani zmena teploty nič. Cez vetráky stále prúdi rovnako teplý vzduch ako je vonku. Ale raz sa mi stalo že po prejdení cca 10-15km začalo z prieduchov prúdiť chladnejší vzduch ako bol vonku. Inak jazdou po meste do 15km teplota vobec neklesá. Neskúšal som jazdiť dlhšie či to iba tak dlho trvá kým klíma nabehne nechcem zbytočne míňať naftu ale ak bude treba nie je to problém skôr by som sa Vás chcel spýtať. Prečítal som tu už dosť diskusii ohľadom tohto problému ale to že po vyššie spomínanej príhode sa mi stalo s tým chladným vzduchom mi dava nádej že to nie je staré známe relé. Chcel by som sa Vás spýtať myslíte že to je problém len chladiaceho prípravku alebo to je naozaj to relé a spomínana príhoda bola len výnimka? Ďakujem za odpovede. Auto 406 2.0HDI 66kw 2003/1 ostatné veci či to je MUX neviem povedať auto mám len pol roka zatial sa v ňom moc nevyznám ani klímu som doteraz neako moc nepotreboval. Taktiež sa mi stáva teraz že pri budíkoch mam kontrolku chladiacej kvapaliny ale je tam vždy iba ak už bola zohriatá a schladila sa pod 70 stupňov až dokým zas nedosiahne 90 stupňov potom zas zhasne. Teraz v lete ak auto stojí na slnku tak ma tam kontrolka vždy čaká. Ak by to malo niečo spoločné s tým. 

Upraveno uživatelem Yexew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za odpoveď. No chladiva tam pravdepodobne bude málo ak vobec niečo ale zarazilo ma že pri spustení klímy nepočuť žiadne cvaknutie (ako napr keď pustím vyhrievanie zadného okna) ktoré by naznačovalo jej spustenie kedže ako som niekde čítal ževraj to cvaká. Dokonca sa ani vetrák v predu netočí keď tu klímu zapnem ale ten sa točí len málokedy kedže teplota vody je vždy max do 90°C. Len som chcel vedieť či to je normálne, ak náhodou niekto vie alebo sa s tým už stretol, že to necvaká ak tam je málo toho chladiva alebo to je už hotové, nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze za chladivo keby ta klíma naozaj nešla.

 

 

 

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za info. Ani neuveríš ako som rád že sa nebude musieť niečo robiť s tým relé nakoľko mám toho na opravu stále dosť. :)

 

 

 

 

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...