Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výbojka bi xenon - výměna


gerrald

Recommended Posts

před 10 hodinami, Duffusss napsal:

Pe.Tr. este asi nic neopravoval na 508 :-D On sa len riadi papiermi z publicu... :-D Ruky su v určite v poriadku!! Obidva kable aj na pravej aj na lavej su strasne kratke, co sa tyka 508 SW GT. Je to len o stasti. My sme s bratom vymenili vsetko na aute, nevyberali sme svetla. Na jednej strane som vybral baterku a na druhej uvolnil servopumpu, aby bolo viac miesta.  Na spolujdzcovej strane bol skor problem s nacvaknutim konektoru ale nakoniec cvakol. Treba sa hrat, ale asi naozaj najlepsie riesenie je vybrat svetlo. Najvacsi strach som mal s natacanim svetlometov aby sa nieco neposkodilo. Vela stastia pri vymene a urcite nie seriu!! Ale nieco z rady OSRAM NBU

Ja som pozeral, konkrétne katalógy Osram a zaujímavá je jedna vec: V tabulkách niesu žiadne rozdiely medzi štandardnými výbojkami a vyššími radami, ako night breaker a podobne, pri všetkých je uvádzaný svetelný tok 3200lm, tak neviem či je to iba pre dodržanie normy, jednoducho viac nemôžu napísať, alebo kde je problém :myslim lebo hadam by nepredávali to isté s iným názvom a za vyššiu cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

loque, neviem prečo je to tak, ale musíš pozerať na to o koľko % majú väčšiu svietivosť a aj to sedí, že to viac svieti. Ja mam v 301 tlmené a diaľku NIGHT BRAKER UNLIMITED to je o 110% väčšia svietivosť a chcem prejsť do NIGHT BRAKER LASER kde je to až o 130%. Svieti to neporovnateľne lepšie ako originál žiarovky, životnosť je troch kratšia ale to sú proste len žiarovky. Xenon je xenon. 

Pripajam zopár foto od OSRAMU. Brat kúpil najskôr originál xenony do 508, nebol spokojný tak sme dali potom Osram COOL BLUE a oproti serii to svieti neporovnateľne lepšie. Originál nesvietil takmer vôbec takže nad tým ani neuvažujte!!! Kto chce niečo lepšie tak nech ide COOL BLUE vyššie a NIGHT BRAKER UNLIMITED musí byť riadna pecka. 

59844-vybojka-xenonova-d1s-85v-35w-pk32d-2-osram-xenarc-original.jpg

xenarc-cool-blue-intense-d1s-66144xcbi.jpg

OSR-SS-D1S-2.jpg

osram_d1s_nightbreaker_oem_hid_bulbs_4.jpg

Upraveno uživatelem Duffusss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak videl som kdesi aj testy a boli tam rozdiely, takže netvrdím, že je to všetko to isté, len vlastne potom klamú v svojich oficiálnych materiáloch, keďže tam uvádzajú rovnaké hodnoty svietivosti. Keď súčasné výbojky budú dožívať, tak tam dám niečo lepšie ako štandard :) aj keď ja som spokojný, ako to svieti aj s tým čo tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Nechcem zakladat novu temu, tak sa opytam tu. Dnes vecer som si vsimol na aute predomnou, ze na volnobehu sa mi trochu trasie lavy xenon, smerom hore a dole, ked pridam trochu plyn, tak to prestane. Pravy som si nevsimol, ale ked som stal pri tom pravom, mal som pocit, ze aj ten trosku. Do teraz som si to nevsimol, cize sa to mohlo diat aj nemuselo. Je to normalne alebo mam zacat hladat chybu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak výmena výbojky nieje nejaká obrovská pálka, zato pri predstave, že sa poškodí svetlomet sa pretáčajú budíky aj mne. Stačí nejaký stret s lesnou zverou a je vymalované :nevim Druhovýroba myslím existuje iba pre halogény a po vrakoviskách ich asi veľa tiež nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...
  • O 2 týdny později...

u předchozího auta jsem baterku nikdy neodpojoval , přiznám se že pokud bych měnil u 508 taky bych jí neodpojil , pokud by mi teda nevadila při výměně , zrovna si nevybavím kolik je tam místa .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti to odejde na levém světle z pohledu řidiče, tak musí baterka ven, jinak se k tomu nedostanes ... u pravé strany trochy místa je, ale obávám se, jak půjde odpojit ten napájecí kabel ... co to čtu, tak s tím byl docela problém (nejde a pak krátký kabel). Jinak výbojka mi již dorazila domů, cena 1tis.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...