Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Po delší době mám opět trápení. Po seskládání auta po nehodě jsem dal auto na kontrolu a doseřízení do servisu.Tam mě zjistili vadný altík. Sehnal jsem jiný z vrakáče.

Po namontování alternátor funguje dle servisu jak má dobíjí jak má, ale svítí kontrolka dobíjení a zatím nepřišli na to proč. Nevěděl by někdo co s tím na co se kouknout.

Původní altík měl připojení šroub-šroub, nový má konektor-šroub, ale to mi řekli,že není problém předělat.

Odesláno

odešel mi alt a začla svítit stopka i kontrolka motoru  ,za chodu ne....až po chvíli ...spálený usměrňovač.Propouštěl štávu ,když ochladl.

nový alt vše vyřešil

proměř klidový odběr aku ,za chodu na volnoběh...

Odesláno (upraveno)

ten tenky kablik z altiku zdemontuj  (zaizoluj aby sa nikde nedotkol kostry) a otoc klucik v zapalovani kontrolka nesmie svietit ,

berem spet tuto to ide cez BSi neviem ako sa to bude spravat

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Tak upřesnění info. kontrolka nesvítí pořád cestou ze servisu nic cca 15km jízdy. Pak doma po městě se rozsvítila.Co jsem dostal nějaký výpis z měření tak dvakrát zkoušen výstup z regulátoru 14,3 a 14,4V.

Co ten kablík kde ho najdu a mám ho tady odpojit nebo ne?

Odesláno

Zkusím dnes až se vrátím z práce. Jinak teď ráno auto KO. Normálně jsem ho natočil oškrabuji okna a po chvilce cca 10 min zdechnul. Startér točí ale nestartuje a vůbec žádné kontrolky se nerozsvítí, centrál nic.

Odesláno

Tak problém vyřešen. Kontrolka dobíjení zatím ok ten kablík byl špatně nasvorkován - špatný kontakt až úplně vypadl a kontrolka svítila pořád. A to že to ráno zdechlo bylo kostrou na kapotě hned vedle kasliku baterie.Tak snad bude už pokoj. Auto projeto v pořádku, kontrolky taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...