Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kontrolka diagnostiky


LBlaha

Recommended Posts

Dobrý den, mám problém. Před týdnem jsme si kopil 406 2,1TD a dneska se mi rozsvitila kontrolka diagnostiky, ihned sem chtel vypnout motor (byl sem vydesenej), ale motor se nevypnul i kdyz sem vyndal klicek. To sem byl 100Km od baraku (pred tim sem jel v totalni kalamite, spousta snehu max. rychlost 40-50km/h. Dojel sem s tim az domu vse slapalo jak melo (opet sem jel v kalamite). Doma zastavim a vypnu motor uplne v poradku. Znovu nastartuji a vse v poradku. Po hodine chci jet znovu pryc a nastala uplne stejna situace kontrolka sviti a motor nejde normalne vypnout. Po naslednem ujeti cca 3km zastavim a vse opet ok. Tak nevim myslite ze by to mohla byt nejaka vlhkost? Jak mam postupovat dal?

Dekuji za dobre rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska už diagnostika nesvítí, ale motor mi občas nechce zhasnout hlavně pokud je studenej. Po ujetí několika km je vše ok. Až zase když to chvilku stojí tak to nejde normálně \"chcípnout\". Volal sem do servisu a ty říkali, že by to mohlo být na naftovém čerpadle ventil. Je to možné? Popřípadě nevíte kolik by to mohlo stát?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm.. no neviem... ale ako by predtym nez chces ten motor vypnut vedela ta diagnostika, ze ten ventil neuzatvori?.. to by som pochopil, ze sa ti diagnostika rozsvieti, ked chces zhasnut a predsa to nezdochne..

Holt.. su to komplikovane motory.... videl by som to na precitanie chybovych kodov :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dej to napíchnout ne? - vod toho to tam je, mě to chlapík vymazával za 200 kilča . --taky se mirozsvítila dia. když sem jel v totálním lijáku a nejelo to od 2300 ot. Druhej den to bylo dobrý, ale kontrolka svítila furt tak to vymazal a v poho.

Je to ale jinej případ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak máte pravdu má by to být onen ventil na čerpadle. Ve čtvrtek už to vezu k jednomu servisákovi, který dělá čerpadla pro peugeut servis v Kolíně. Měl by to zvládnout na počkání. No doufám že to nebude stát velký tisíce.

Jinak děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...