Slayer Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 (upraveno) Tak se nám povedlo zrušit 406ku :-( manželce se podívala do kufru Toyota. Pojišťovna vyplatila totálku, auto jsme dali do kupy díly z vraku a natažením kastle. Ani ne po týdnu mi vyjel z vedlejší Transit.... takže auto viz obrázek :-/ opět total. Byli jsme tedy nuceni během týdne zakoupit nový vůz, aby nám sloužil u baráku jako skorododávka a nějak i vypadal :-) prolezli jsme toho dost a snad všechny značky a skončili jsme opět u 406.. rok 2002, 2,0i 16v , 100Kw a půjde zas do plynu. Teď bych potřeboval upřesnit: Rádio Clarion s MGF - jde udělat vstup AUX (nemůžu tu nikde dohledat) Po odpojení baterie bude chtít rádio kód, stejně jako u old modelu? Předem dík ... Upraveno 24. duben 2016 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Dano406 Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 Je toho tady víc http://www.peugeot-club.com/topic/99847-peugeot-406-clarion-pu1633a-aux/ http://www.peugeot-club.com/topic/93274-kazetak-na-mp3-do-p406ťák-na-mp3-do-p406/ Co jsem měl odpojenou baterku já, tak zatím rádio naběhlo normálně. Citovat
krtek 2 Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 u new modelu nedavas ziaden kod ,radio ma ulozeny vinkod ,to znamena ak by si tam zalozil radio z inej 406 musis cez dia v konfiguracii prepisat vin kod (aby fungovalo)mozes v poho odpojit baterku tu mas nazornu ukazku Citovat
Slayer Odesláno 24. duben 2016 Autor Odesláno 24. duben 2016 Dík za rychlou reakci... Ještě něco - mám zřejmě spojku ovládanou hydraulicky, jde ji "trochu" seřídit ? Bere už dost nahoře ..... vin VF38ERFNA81287158 pro info.... Citovat
Stejsn Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 Myslím že je to normální, u všech 406 restyl se kterýma jsem jezdil zabírala až na konci. Citovat
Slayer Odesláno 24. duben 2016 Autor Odesláno 24. duben 2016 (upraveno) ...myslel jsem si... je fakt, že i u old brala nahoře, ale tady je to ještě o dost výše - nu což, zvykneme si :-) Edit- a ještě jeden dotaz na zkušenější... Na old jsem měl doděláno auto rozsvíceni světel výměnou relátek za pojistkami. Jde u New něco podobného? Mám nemux verzi. Upraveno 24. duben 2016 uživatelem Slayer Citovat
Stejsn Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 Ano. Dvě relátka nahradí modrý a žlutý můstek. Citovat
Slayer Odesláno 2. květen 2016 Autor Odesláno 2. květen 2016 Ať nezakládám nové téma tak to dám sem.... Najde se dobrá duše v okolí OV či Karviné s diag? Vyskočil mi klasický problém s "polucemi" tak bych to chtěl více specifikovat... Citovat
Slayer Odesláno 9. květen 2016 Autor Odesláno 9. květen 2016 Takže nic, ale opět zneužiju tohle vlákno.... Jezdí někdo tady s tímhle motorem v LPG? Ptám se k vůli nutnosti instalace domazávání.... Na starém jsem nemněl. A taky ukazatel paliva- je třeba emulace? Jinak vrak mi bude asi týden stát u baráku, tak kdyby někdo něco z něj chtěl, asi by to šlo.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Dej si do inzerze nabídku. A ohledně LPG si dej dotaz do sekce LPG, asi bude větší šance na odpověď Citovat
mjtwister Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Motory řady EW s provozem na LPG problémy nemají. Já na svém sice přimazávání mám od předchozího majitele a když už tam je, tak ho používám, ale je to zbytečné a spíš to tam dávám jen pro jakýsi "lepší" pocit. A co se týče emulátoru palivoměru, tak mám pocit, že jelikož je tvoje auto podle VIN rok výroby 3/2001 a nemá tím pádem MUX, tak by neměla být emulace potřeba. Palivoměr by měl stále ukazovat reálné množství benzínu v nádrži. Citovat
Slayer Odesláno 10. květen 2016 Autor Odesláno 10. květen 2016 Díky za reakci. Ano je to nemux, tak to nechám bez....dodělat se dá vždy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.