Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak se nám povedlo zrušit 406ku :-( manželce se podívala do kufru Toyota. Pojišťovna vyplatila totálku, auto jsme dali do kupy díly z vraku a natažením kastle. Ani ne po týdnu mi vyjel z vedlejší Transit.... takže auto viz obrázek :-/ opět total.

post-3974-0-41754000-1461487843_thumb.jp

Byli jsme tedy nuceni během týdne zakoupit nový vůz, aby nám sloužil u baráku jako skorododávka a nějak i vypadal :-) prolezli jsme toho dost a snad všechny značky a skončili jsme opět u 406..

rok 2002, 2,0i 16v , 100Kw a půjde zas do plynu.

Teď bych potřeboval upřesnit:

Rádio Clarion s MGF - jde udělat vstup AUX (nemůžu tu nikde dohledat)

Po odpojení baterie bude chtít rádio kód, stejně jako u old modelu?

Předem dík ...

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

u new modelu nedavas ziaden kod ,radio ma ulozeny vinkod ,to znamena ak by si tam zalozil radio z inej 406 musis cez dia v konfiguracii prepisat vin kod (aby fungovalo)mozes v poho odpojit baterku

tu mas nazornu ukazku 

Odesláno

Dík za rychlou reakci...

Ještě něco - mám zřejmě spojku ovládanou hydraulicky, jde ji "trochu" seřídit ? Bere už dost nahoře .....

vin VF38ERFNA81287158 pro info....

Odesláno

Myslím že je to normální, u všech 406 restyl se kterýma jsem jezdil zabírala až na konci.

Odesláno (upraveno)

...myslel jsem si... je fakt, že i u old brala nahoře, ale tady je to ještě o dost výše - nu což, zvykneme si :-)

Edit- a ještě jeden dotaz na zkušenější... Na old jsem měl doděláno auto rozsvíceni světel výměnou relátek za pojistkami. Jde u New něco podobného? Mám nemux verzi.

Upraveno uživatelem Slayer
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ať nezakládám nové téma tak to dám sem.... Najde se dobrá duše v okolí OV či Karviné s diag? Vyskočil mi klasický problém s "polucemi" tak bych to chtěl více specifikovat...

Odesláno

Takže nic, ale opět zneužiju tohle vlákno....

Jezdí někdo tady s tímhle motorem v LPG? Ptám se k vůli nutnosti instalace domazávání.... Na starém jsem nemněl. A taky ukazatel paliva- je třeba emulace?

Jinak vrak mi bude asi týden stát u baráku, tak kdyby někdo něco z něj chtěl, asi by to šlo....

Guest minimaxa
Odesláno

Dej si do inzerze nabídku. A ohledně LPG si dej dotaz do sekce LPG, asi bude větší šance na odpověď  :super

Odesláno

Motory řady EW s provozem na LPG problémy nemají. Já na svém sice přimazávání mám od předchozího majitele a když už tam je, tak ho používám, ale je to zbytečné a spíš to tam dávám jen pro jakýsi "lepší" pocit.

A co se týče emulátoru palivoměru, tak mám pocit, že jelikož je tvoje auto podle VIN rok výroby 3/2001 a nemá tím pádem MUX, tak by neměla být emulace potřeba. Palivoměr by měl stále ukazovat reálné množství benzínu v nádrži.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...