lud3k Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Zdravim. Dostal jsem nabidku na koupe vozu za dobry penize ale z poruchou coz me nevadi. Nevim jak dlouho to bude vse trvat,napadlo me jak postupovat pri koupe aby byli spz v depozitu lze to udelat? Koupim od dane osoby auto on me da plnou moc ja jemu at auto name odhlasi a ja si to pujdu v mem bydlisti na urad dat spz do depozitu? Netusim jak postupovat. Dekuji za radu
Laďa Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Proč bych hledal. Však on to za mě někdo udělá http://www.peugeot-club.com/topic/104564-koupe-auta-prepis/
lud3k Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 Tyto odpovedi typu proc hledat nevim co vsechno si nech...normalne jsem se zeptal. Ne.e neni v depozitu norm.stim je jezdeno ale bohuzel uz nema finance na opravu. No a ja bych ho koupil a dal do depozitu jelikoz nevim jak budu mit cas ja. Akorat nevim jak postupovat,zda mu dam plnou moc at to odhlasi na ME. A ja pak pujdu na dany urad dat uz sam ? Vvitty a ozzy56 ohodnotil 2
Laďa Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Podle pravidel máš napřed hledat a pak se ptát. Potom tu je plno stejných dotazů a vláken a je to nepřehledné. Kdyby jsi si pročetl to nedlouhé vlákno na které jsem ti dal odkaz, tak se už nemusíš ptát.
Guest minimaxa Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Jak psal Laďa, tady máš studijní materiál.
Recommended Posts