Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zatraceny srnky


Emiš

Recommended Posts

Tak jsem srazil svoji prvni ubohou srnku :(

Srnka byla tuha ale auto zas tak ne, uz vim na co je naraznik :D.

Kazdopadne jsem se chtel zeptat jak to je po pravni strance. Kdyz k tomu zavolam policajty dostanu flastr? Co myslivci jeden kluk mi rikal ze jsou na to myslivci pojisteni a ze ti uhradi cast skody? Nekdo nakou zkusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tak nikdo ti nic neda a poldove uz vubec ne - maximalne pokutu ze si neprizpusobil rychlost jizdy pripadne ze si to mel predvidat :(

takze doufam ze si srnku nalozil a docka se qalitni upravy - treba stnci gulash nebo neco jine to potom ani tolik to auto neboli :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo gulasek by byl fajn, jenze my jeli ve ctyrech z koleji plny auto kramu. Stacilo ze jsem holkam dozadu nacpal spodni cast narazniku ktera to prezila, krvavou srnku uz nechteli a hrozne pisteli at ji tam necpu :D

Navic nas cekalo jeste 120km cesty. A slysel jsem ze kdyz te chytej policajti s mrtvou srnou tak to je teprve peknej pruser.

Takze gulasek nebyl ty srnky je fuckt skoda :(:( mohla to bejt mnamka a srnci gulas za 2000 taky neni zas tak drahej :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja jsem srnku sundal pri 150kmh...

ale uz jsem ji nenasel ... :cool:

a asi me v te chvili osvitila nejaka kladna energie, protoze skocila do zadnich dveri a ty sly nastesti opravit...kdyby sla na predek tak asi zrusim pul auta a sebe ... :o

zbytek jsem umyl v mycce ... no a kamoska ma trauma na \"cely\" zivot;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Srnu sem eště nepicnul, ale jako spolujezdec sem \"asistoval\" při neřízeném torpédování divočáka. Fáčko to slízlo zle. Bylo to při tak cca 90Km/h a celej předek na hadry. Vypadalo to skoro jako by tam ležel šutrák a to jak destrukčně, tak opticky, páč byla tma a ve mě by se v tý chvíli krve nedořezal. A s takovym divočákem se nedá ani nic dělat. Je těžkej jak prase akdo by se s nim rval do kufru a udělat si z něj třeba slušivý potážek na volat taky neni zrovna epesní. Kdyby se dělali na auto pruhy za přejetý myšky, tak to mám jak zebru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud te policajti chytej s mrtvou srnkou tak proste reknes ze mas souseda myslivce a samozrejme ji jedes odevzdat prece nebudes nekde po okoli hledat komu ji dat ??? :)

a navic policajt ti nemuze jen tak lezt do kufru kdyz u tebe zazvoni doma taky ho nenechas prolezt spajz pokud nema povoleni atd

pokud bude chtit ukaz mu motor cisla lekarnicku atd ale po tom co mas v kufru mu pri silnicni kontrole nic neni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S esrnkou jsem nastesti taky nemel tu cest.Pouze zatim vlek a favorit.A doufam ze tak to uz zustane.Akorat nedavno jsem prejel zajice ale autu se nic nestalo aten previt utekl do lesa.Jo a Taky v 70 koroptev a tahat ji z narazniku kdyz se jeste mrska bylo dost husty.Byl jsem tak nasranej ze jsem ji tam nechal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tatka napalil zajice a tak nestastne,ze to odnes celej predni spojler a dekl nad kolem proti bordelu.A ja mam jednu prejetou kocku(ale byla to jeji chyba) a jednou do me nabourala srnka z boku na levej zadni blatnik.Asi to prezila,ale na to jaka to byla rana,jsem mel na aute jen malinkou milimetrovou tecku bez barvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz uz jsme u tech vrazd: jedna kocka (jeji vina v 80km/h) asi to prezila, ale slupka to byla pekna a pak jeste zajic v 120-130 a to uz byla pekna rana a rozbitej spoiler (ten byl krasnej skoro jako GTIckovel, ale hezci) No od ty doby mam ten GTickovej :)

Jo ten zajic byl na miste vykuchanej :( Ale nechal jsem ho medvedum.....nikdy nevis, co to bude mit za cerva v sobe....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...