eptY Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Dobrý deň, neviete mi niekto poradiť prečo sa mi stále resetujú hodiny? Nemal stým niekto problém? Ďakujem za odpoveď. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 ubytek napeti - slaba bateriespatny kontaktchtelo yb to napsat kdy se vyresetuji Citovat
eptY Odesláno 10. duben 2016 Autor Odesláno 10. duben 2016 To presne neviem. Ale keď nastavím hodiny a vyberiem kľúč zo zapaľovania tak vidím že hodiny ešte idú ale potom keď prídem zas do auta, naštartujem tak už sú vyresetované. Batériou to asi nebude je úplne nová. Citovat
eptY Odesláno 10. duben 2016 Autor Odesláno 10. duben 2016 Nie, ja som to myslel tak že keď vyberiem klúč a vypne sa bateria sú ešte v poriadku ale potom keď prídem po nejakom čase sú už zresetované. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Špatně zapojené asi se auto umrtvi a hodiny to zresetuje Citovat
vladosr Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 ved to sa cely cas snazime zistit...to je fakt problem napisat v jednej vete.... skontrolovat napajanie do hodin...kabelaz , ako kostru tak trvale plus...mozno sa pri kontrole zas resetnu... pripadne pozriet samotny display ...mozno studenak... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Tak z některých je potřeba to dostávat pomaleji Citovat
xbata Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Já mylsim, že se vyjádřil dost jasně, to spíš někdo pomaleji chápe.. vladosr ohodnotil 1 Citovat
vladosr Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 To presne neviem. Ale keď nastavím hodiny a vyberiem kľúč zo zapaľovania tak vidím že hodiny ešte idú ale potom keď prídem zas do auta, naštartujem tak už sú vyresetované. Batériou to asi nebude je úplne nová. ked si to znovu precitam , tak tomu stale rozumiem , ze pri startovany nastane pokles napatia , co sposobi reset hodin.... citujem /keď prídem zas do auta, naštartujem tak už sú vyresetované./ ked napise / keď prídem zas do auta, zapnem klucik ....tak už sú vyresetované.... pre tych rychlejsie chapajucich..... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 no ja to chapu asi tak nejaksednu do auta - strcim klicek do zapalovani a otocim - hodiny vyresetovane - hledat chybu v elektroinstalacisednu do auta - strcim klicek do zapalovani a otocim - hodiny OK - zacnu startovat a hodiny jsou vyresetovane - vymenit baterii v autejenze stale navim ktery ze dvou uvedench moznosti je v jeho aute - vesteckou kouli mam momentalne v opravne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.