Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To presne neviem. Ale keď nastavím hodiny a vyberiem kľúč zo zapaľovania tak vidím že hodiny ešte idú ale potom keď prídem zas do auta, naštartujem tak už sú vyresetované. Batériou to asi nebude je úplne nová.

Odesláno

Nie, ja som to myslel tak že keď vyberiem klúč a vypne sa bateria sú ešte v poriadku ale potom keď prídem po nejakom čase sú už zresetované.

Odesláno

ved to sa cely cas snazime zistit...to je fakt problem napisat v jednej vete....

skontrolovat napajanie do hodin...kabelaz , ako kostru tak trvale plus...mozno sa pri kontrole zas resetnu...

pripadne pozriet samotny display ...mozno studenak...

• O 2 týdny později...
Odesláno

To presne neviem. Ale keď nastavím hodiny a vyberiem kľúč zo zapaľovania tak vidím že hodiny ešte idú ale potom keď prídem zas do auta, naštartujem tak už sú vyresetované. Batériou to asi nebude je úplne nová.

ked si to znovu precitam , tak tomu stale rozumiem , ze pri startovany nastane pokles napatia , co sposobi reset hodin....

citujem /keď prídem zas do auta, naštartujem tak už sú vyresetované./

ked napise / keď prídem zas do auta, zapnem klucik ....tak už sú vyresetované....

pre tych rychlejsie chapajucich.....

Odesláno

no ja to chapu asi tak nejak

sednu do auta - strcim klicek do zapalovani a otocim - hodiny vyresetovane - hledat chybu v elektroinstalaci
sednu do auta - strcim klicek do zapalovani a otocim - hodiny OK - zacnu startovat a hodiny jsou vyresetovane - vymenit baterii v aute

jenze stale navim ktery ze dvou uvedench moznosti je v jeho aute - vesteckou kouli mam momentalne v opravne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...