PatrikS Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 Zdravím. Potreboval by som pomôcť , mám Peugeot 307 1.6 HDI 110 bph . Pri jazde ked idem okolo 110Km/H sa mi stáva že mi prestane isť turbo. Musim vypnuť a zapnuť auto a turbo opať nabehne. Ďalej pri každom štartovaní sa my dymi s turba tak isto . Nevietie niekto poradiť o čo by mohlo isť ? . Citovat
PatrikS Odesláno 9. duben 2016 Autor Odesláno 9. duben 2016 Môže s tym mať niečo Antipolution chyba? lebo ta sa mi zobrazuje na displeji ? . Citovat
foxo Odesláno 9. duben 2016 Odesláno 9. duben 2016 (upraveno) jasne ze ano, Straki to myslel ironicky... Ved ta hlaska antipolution fault (chyba emisneho systemu) je dovod, preco mas auto v nudzaku... Takze v prvom rade na diagnostiku. Nikto ti nic teraz takto nepovi k temu vic... Odkial si? Upraveno 9. duben 2016 uživatelem foxo Citovat
PatrikS Odesláno 10. duben 2016 Autor Odesláno 10. duben 2016 jasne ze ano, Straki to myslel ironicky... Ved ta hlaska antipolution fault (chyba emisneho systemu) je dovod, preco mas auto v nudzaku... Takze v prvom rade na diagnostiku. Nikto ti nic teraz takto nepovi k temu vic... Odkial si? No ja sa nachadzam aktualne v zahraničí . Ale ďakujem velmi pekne . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.