Brill1979 Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Dobrý den , mám prosbu nevím co s tím. Když dám klima na min jedna strana v klidu chladí a druhá pořád hřeje i když je na min. Začíná léto a nechci se vařit :-) Citovat
saslik Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Zlomená klapka regulácie teploty... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
chuck11 Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 XXX krát je to tu popsané včetně návodu podomácké opravy,stačí jen nejdříve pohledat a pak psát. Citovat
Brill1979 Odesláno 5. duben 2016 Autor Odesláno 5. duben 2016 To jsme viděl a i četl jen mi nejde do hlavy tam jsou dvě ? protože u řidiče to chladí a u spolujezce hřeje i když je klima na min? Citovat
Brill1979 Odesláno 5. duben 2016 Autor Odesláno 5. duben 2016 díky za odpověd pustím se do toho návod je good udělanej a nevypadá to složitě :-) Citovat
tunerrw Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Bohužel standardní problém 407 s dvojzónou do nějakého roku výroby-pak už se klapky dělaly vyztužené. Taky už mám měněno (r.v.2006), bohužel nebyl čas a prostor, takže sem to nechával měnit v servisu a byla to pořádná pálka Citovat
R0bin Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Nechci zakládat nové téma , tak snad nebude vadit když to připíšu sem Auto mám zatím dva dny , tak nevím co a jak . Na panelu ovládání klimatizace , mám na každé straně čudlíky na ovládání teploty . Zatím sem nepřišel na to jak zprovoznit ty čudlíky na spolujezdcově straně . Nebo to auto nemá automaticky dvouzonovou klimu když tam má ty čudlíky ? Video - Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Spíš bych řekl, že někdo před Tebou měnil ten displej a nedal tam správný. Když pustíš větrák naplno a stáhneš na spolujezdcově straně teplotu na minimum (modrá šipečka mířící dolů) a u řidiče naopak maximum jde z výdechů vzduch o rozdílné teplotě ? Citovat
R0bin Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Displej byl měněný . V době projížďky / testovací jízdy v bazaru byl nečitelný . Nechal sem ho přes bazar opravit a asi tam nedali ten který tam má být podle toho co píšeš S tím vzduchem vyzkouším zítra a dám vědět . zatím díky Citovat
jarokare Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Ten displej bude blbě nebo není vůbec nakonfigurovanej a jenom ho vyměnili a nechali ho v továrním nastavení Citovat
R0bin Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Dá se nějak zjisti zda je tam ten správný ? asi rozebrat panel a podívat se na nějaké číslo ? S tím nakonfigurováním , to lze asi pouze přes diagnostiku že ? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Displej podle grafiky je správný, ale jak píše jarokare bude špatně nakonfigurovaný. Chce to origo diagnostiku. R0bin ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Nakonfigurovat lze origo diagnostikou , jde o to , že defaultně je tam nastavená jednozónová klima , takže se ti nezobrazuje spolujezdec R0bin ohodnotil 1 Citovat
R0bin Odesláno 7. říjen 2017 Odesláno 7. říjen 2017 Super po něděli jde auto na servis , tak se poptám zda má mechanik zkušenost s tím nakonfigurováním . ( dělá pouze peugeoty a citroeny tak by mohl mít ) Ještě vyzkouším ten vzduch zda je na každé straně stejný nebo ne . Zatím díky moc za rychlé rady Citovat
R0bin Odesláno 8. říjen 2017 Odesláno 8. říjen 2017 Ještě jedna otázka - dá se nějak ovládat teplota na obou stranách aby byla stejně ,z čudlíků od řidiče ? Jakoby to byla jednozonova klima .Jde mi o to , abych nemusel bez displeje odhadovat teplotu na straně spolujezdce , než se to opraví . Díky Citovat
jarokare Odesláno 8. říjen 2017 Odesláno 8. říjen 2017 Tady máš návod , je to na poslední stránce 114_117_407-tc-ed02-2004.pdf R0bin ohodnotil 1 Citovat
R0bin Odesláno 8. říjen 2017 Odesláno 8. říjen 2017 Asi když je to nastavené na jednozonovou klimu , tak mi to tu možnost nenabízí . Musím zkusit tu diagnostiku . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.