Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den , mám prosbu nevím co s tím. Když dám klima na min jedna strana v klidu chladí a druhá pořád hřeje i když je na min. Začíná léto a nechci se vařit :-) 

Odesláno

Bohužel standardní problém 407 s dvojzónou do nějakého roku výroby-pak už se klapky dělaly vyztužené. Taky už mám měněno (r.v.2006), bohužel nebyl čas a prostor, takže sem to nechával měnit v servisu a byla to pořádná pálka  :nevim

• O 1 rok později...
Odesláno

Nechci zakládat nové téma , tak snad nebude vadit když to připíšu sem :mad:
Auto mám zatím dva dny , tak nevím co a jak .:myslim
Na panelu ovládání klimatizace , mám na každé straně čudlíky na ovládání teploty . Zatím sem nepřišel na to jak zprovoznit ty čudlíky na spolujezdcově straně . Nebo to auto nemá automaticky dvouzonovou klimu když tam má ty čudlíky ? 
Video - 

Odesláno

Spíš bych řekl, že někdo před Tebou měnil ten displej a nedal tam správný. Když pustíš větrák naplno a stáhneš na spolujezdcově straně teplotu na minimum (modrá šipečka mířící dolů) a u řidiče naopak maximum jde z výdechů vzduch o rozdílné teplotě ?

Odesláno

Displej byl měněný . V době projížďky / testovací jízdy v bazaru byl nečitelný . Nechal sem ho přes bazar opravit a asi tam nedali ten který tam má být podle toho co píšeš :myslim  S tím vzduchem vyzkouším zítra a dám vědět . zatím díky :super

Odesláno

Dá se nějak zjisti zda je tam ten správný ? asi rozebrat panel a podívat se na nějaké číslo ?  
S tím nakonfigurováním , to lze asi pouze přes diagnostiku že ? 

Odesláno

Super :super po něděli jde auto na servis , tak se poptám zda má mechanik zkušenost s tím nakonfigurováním . ( dělá pouze peugeoty a citroeny tak by mohl mít ) 
Ještě vyzkouším ten vzduch zda je na každé straně stejný nebo ne . Zatím díky moc za rychlé rady :potlesk:super

Odesláno

Ještě jedna otázka - dá se nějak ovládat teplota na obou stranách aby byla stejně ,z čudlíků od řidiče ? Jakoby to byla jednozonova klima .Jde mi o to , abych nemusel bez displeje odhadovat teplotu na straně spolujezdce , než se to opraví . Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...