Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Som tu nový a potreboval by som poradiť. Po naštartovaní motoru sa mi rozsvietia LED denné svetlá (šavle), ale po cca 3 sek mi zhasne ľavá strana. No a po pravidelných intervaloch cca 20 sek mi len preblikne, pravá strana stále svieti, tam je to ok. Káble aj konektor som pozrel, tam by som problém nevidel. Pomohla by diagnostika? Ak mi viete poradiť, budem vďačný.      

Odesláno

a na pozičku to svítí dobře? vypadá to opravdu na vadu ve světle. bývá v elektronice detekce např. na vadnou jednu led  a tím vypne komplet světlo, ale pozička by měla svítit (možná při pozičce uvidíš že třeba část nesvítí) 

Odesláno

tak je více možností co tam je špatné.....    zkusit přehodit pravé za levé konektor by mohl být stejný,  ale na 90% je špatně něco ve světle, a do něj se nejspíš bez násilí nedostaneš.. 

Odesláno

Ještě jsem neměl tu čest to rozebírat a koukat se jak ten LED pásek vypadá, ale pokud ti na začátku svítí všechny LEDky, tak určitě LED diody špatné nebudou. Pokud to není udělané úplně hloupě, jako že asi není tak LED světla potřebují k napájení zdroj proudu nikoli napětí a ten bude pravděpodobně v háji. Nevím ale zda je součásti světla nebo je někde bokem. Zkusím se podívat do el. schémat a dám vědět. Můžeš poslat VIN?

• O 4 roky později...
Odesláno

Mám P308SW 1,6 e-hdi manuál rv:2012 a je také vybaven LED denním svícením v podobě "šavlí" u mlhovek.

Hledal jsem tady na fóru a našel toto vlákno s problémem/problikáváním tohoto světla.

Tak poslední měsíc pozoruji podobné chování jako je popsáno tady ve vláknu. Při nastartování se rozsvítí jen pravé LED. Pak záleží na "něčem" jestli a na jak dlouho se rozsvítí i druhá strana auta. Pravidelnost jsem v tom nenašel a ani reakci na nějaké přejíždění nerovností. Když se ale všechno rozsvítí, tak svítí všechny LED diody v obou světlech. Není to jak u jiných LED světel, kdy postupně odchází jedna dioda po druhé.

Měl jsem návštěvu kuny v motorovém prostoru, tak mám podezření na případné rozkousání nějakého kabelu a tím že dochází k přerušení ve svícení. Nevím, ale kde hledat vedení kabelů k těmto světlům, případně jestli by chyba nemohla být někde jinde. Prosím o Vaše rady.

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj, mam stejny problem jako kolega. P308SW 2.0 rv 2012.

Svetla nastavene na Auto. Po nastartovani nesviti prave denni LED svetlo. Sem tam problikne. Prepnu svetla na Full (potkavaci) a rozsviti se obe LEDky (prava a i leva). V cem muze byt problem? Predpokladam ze samotne svetlo je OK pokud sviti pri zapnutych potkavackach.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...