Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Hlásí se taky elektrikáři z Ostravy, zatím jen podmínečně, musím to probrat doma, zda bude chtít i rodinka.

Bohužel kolega Milan s bílým Ionem odpadl, zrádně prodal na podzim 2015 Iona a koupil japončíka Nissan Leaf. Ovšem prodal to nedaleko Rakvic, konkrétně do brněnské carshare půjčovny www.emuj.cz. Ta má peugeotů Ion hodně. Což je můj tip pro organizátory, aby je zblbli a oni se stavili povozit lidi elektrikou. Třeba v sobotu odpoledne.

Organizátory musím pochválit za dojezdově elektricky z Ostravy ještě lepší výběr místa,než byla podzimní Telč (nebo nedojezdové zimní Krkonoše). I malý městský elektrický Peugeot Ion to zvládne z Ostravy jen přes 3 rychlonabíječky ve valašském Meziříčí, Vyškově a Brně. Konkrétně:

a) s dálniční známkou Ostrava 57 km – 57 min Valašské Meziříčí 110 km – 1:18 h Vyškov 31,1 km – 22 min Brno 53 km – 37 min Rakvice. Takže 3 a čtvrt hodiny + 3x 25 minut nabíječka

b) bez známky (což je pravděpodobnější, vezmu v pátek dovču budu se kochat májovou krajinou a ušetřím 3 kila na dobré vínko) Ostrava 65 km – 1:08 h Valašské Meziříčí 100 km – 1:55 h Vyškov 32,1 km – 35 min Brno 48,5 km – 1:01 h Rakvice. Takže 4,5 hodiny + 3x 25 minut nabíječka

Paráda. Ion bude po najetí něco přes  30 tis. km za 2 roky a 2 garančkách, tak dám vědět co a jak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, sem tu novej , tak zdravím všechny. Uvažujeme, že by jsme se přijeli mezi Vás podívat.

 Mám malinkej dotaz, je tam možné se extra domluvit v restauraci na večeři bez lepku, moje drahá polovička má bezlepkovou dietu. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vezmu popořadě

 

Bezlepkové jidlo: Majitel restaurace chce vědět co by to mělo konkretně být a pak je schopen říct jestli to mouhou udělat.

 

Aluška, ja myslim že určitě, jednak bude nějaká rezerva  a pak ta restaurace normálně funguje, výčep atd., takže by neměl být problem i kdyby došel někdo z vesnice na večeři. My budeme mít solo prostory pro sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bezlepkové jídlo: Nic komplikovanýho manželka říká, jedna večeře: přírodní vepřový plátek, výpek bez zahuštění moukou s bramborem a druha večeře třeba rizoto, prostě, aby to jídlo nepřišlo do styku s moukou. Radku díky moc za ochotu, pokud to půjde, tak se určitě rádi přihlásíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož zatím čekám na odezvu z penzionu, poslal jsem jim 22.3.2016 email a nyní i komentář prostřednictvím jejich webu, jak je to u nich s možností nabíjení elektromobilu přes noc a zatím žádná odpověď. Takže se může stát, že budu bydlet jinde :( Jistotka zatím je, že pojedu sám. S rodinkou jsme v okolí byli před 2 lety.

Upraveno uživatelem Radovanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...