tibore1 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 ZDRAVíM, mám taký problém že auto bez problémov nastarujem kedykolvek, za studena ešte trochu kolíšu otáčky potom niekedy zhasne motor cca.4-5min. na volnobehu, a teraz mi sem tam zhasína motor aj za tepla napr. vyhodím rýchlost pred stopkou dokotulam sa ,ale medzitým mi zhasne motor urobí to 2-3x niekedy ,.potom možno aj týžden alebo aj dva normálne, ako sa mu chce. žiadna kontrolka nesvieti,DIAG. žiadne chyby nehlási /okrem žhaviaceho okruhu/.P407 2.0hdi 103kw, r.v.2010, dakujem za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 a nevynechává ti čerpadlo..?... taky mi kolísaly otáčky (605,2,1td) a někdy to i zdechlo, když se tam nepřidal plyn... doktor vyměnil čerpadlo a šlo to pak jako v pohodě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenky Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Tiez som mal taky problém skákali mi otácky a zhasol mi motor ale mne svietila aj kontrolka motora.Repas palivového cerpadla,a slape ako hodinky.Vyslo ma to 600 eur v nemecku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts