Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

teče čerpadlo


Ráďa

Recommended Posts

Ráno jsem našel pod autem v pravo pod čerpadlem je to Bosch docela dost velkej flek od nafty.Při hledání odkud to teče jsem našel pod vstřik čerpadlem mokrej blok a po vaně to ztékalo na zem.Bohužel není vidět odkud to teče,všechny hadice,spoje,trubky,hřídelka,přepady a vše,co je normálně shora vidět je suchý.Když jsem to vytřel,nastartoval a pozoroval chvilku sucho a pak se na bloku za čerpadlem oběvila ztékající kapka.Zajel jsem na rampu,snažil jsem se ze spodu zjistit odkud to kape,ale tentokrát nekaplo vůbec nic!Bohužel je tam i zespodu vidět pěkný ho....Přijel jsem domů a pod čerpadlem trochu nafty.Dal jsem pod to karton,odpoledne jsem to zkontroloval a byla tam jedna kapka.Odkud to může téct?Musí to být někde ze spodu čerpadla.Auto se nezavzdušňuje,normálně startuje a jede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cus hele, myslim ze ti to tece u odlehcovaciho vytlacnyho ventilu, nebo taky zkontroluj vysokotlaky potrubi, dotazenost vysokotlakyho portubi jak na tryskach tak i na cerpadle a hadice privodu paliva. nevim to jiste, pac ja mam benzin, kdyztak napis jak to dopadlo!!!

mej se a hodne ujetejch kilometru s touhle perfektni karou !!! PAJA :roker:aut:D:super;):roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tohle ně potkalo loni když byli 15ky mrazy.Nejdřív flek pod autem pak se to zavzdušňovalo následovala repase a dobrý. Bylo tam za ty léta zas….ý nějaký sítko no v těch mrazech se tam usadil parafín no a tím to vyrazilo těsnění. Čerpadlo Roto-diesel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to sáklo mezi blokem a čerpadlem Měl by tam být simerink či co já to neviděl no a ještě nějaký gumičky,je na to sada.Já můžu opakovat co mi řekl dvorní opravář (soukromník) Ze začátku se taky nezavzdušňovalo pak se to začalo stupňovat.Nejdřív sem si myslel že je to někde v hadicích tak sem odpojil hadice a zkoušel jet na 4L pet flašku to jelo normálně,proto sem to dal opravit odborníkovi.Jen si nemůžu vzpomenout na cenu ale bylo to podle mí peněženky.Vezl to do Volyně tak něco za cestu.Ještě se kouknu do hledání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě na čerpadlech tekly tři místa a to simerink u hřídele kde je kolo rozvodů, vyběhaný o kroužek na vrchu u ovládací páky, kterej tek podle toho kolik bylo přidáno a taky zase velkej o kroužek ve spoji čepadla kde je přišroubovaná vysokotlaká část.:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak jsem se na to dnes dostal a zjistil jsem,že je to tak jak napsal uulik,prosakuje to mezi čerpadlem a blokem.Co tam je špatný fakt netuším a svěřím to odborný dílně.Někde jsem tady četl,že na to prodávají sadu na přetěsnění.Nevíte někdo,kolik zhruba stojí je to čerpadlo Bosch a kolik by mělo stát to přetěsnění ZHRUBA ODHADEM. Zatím dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...