Haryk Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 Celá desetiletí bylo lidem tvrzeno, že příliš tučná strava způsobuje řadu závažných onemocnění, od ucpání tepen po infarkt a mrtvici. Výzkumy ale již všechna tato tvrzení vyvrátily. http://www.novinky.cz/zena/zdravi/394889-kardiolog-vysvetluje-proc-jsou-tuky-tak-dulezite-pro-nase-zdravi.html Je vidět, že není nad sádlo a máslo a proto ,,kunerol" nežeru. Není nad,: http://www.peugeot-club.com/topic/83211-pomalu-peceny-bucek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy56 Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 nejzdravější je pečený bůček a pak šest piv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 Joo tloučtící si to zase přeberou po svým a budou dál vesele žrát bůčky ve velkým, tuny sádla atd atd. Hlavní pointa je ale přece v tom, aby si lidi nemysleli, že když si daj na chleba 5cm ramy nebo podobný umělotiny, kolik toho vlastně dobrýho pro sebe neudělali, protože kdyby si dali chleba normálně s citem namazenej máslem nebo sádlem, tak udělaj daleko líp. Občas to nechápu, jak si někdo dává třeba denně 2 nízkotučný jogurty, místo toho aby si raději dal jeden ''normální'' bez hnusných škrobů, želatin, cukrů, gum co cpou do těch nízkotučných, aby vůbec držel pohromadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruktis Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 Nejlepší je jíst vyváženě všechno s mírou a hejbat se a nečíst moudra na novinkách, kde takyvědec může publikovat. Takže bůček klidně, sádlo klidně, ale pak šup na procházku a pěkně to spálit...nebo jiný pohyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave_k Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 Každej organismus se chová jinak. Někdo může jíst co chce, hulí, chlastá a je tu do 90 a někdo se vyžívá ve zdravý výživě a v 50 zkolabuje. Každej si musí najít to svoje. A někdo nezačne ani s jedním a ve 20 ho přejede Tatra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 (upraveno) Tak předem bych chtěl říct, že kardiolog Dr. Aseem Malhotr je pro mě naprosto zásadním etalonem a guru pro nastavování mých stravovacích návyků. Podle mě stačí používat mozek... Upraveno 18. únor 2016 uživatelem morepower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 chleba se sádlem a cibulku navrch,to je pochoutka,čerstvý teplý uzený,taky dobrý atd.,všechno ,co bych nesměl,to je přece to nejlepší,to už by člověk nemohl jíst nic,taky si dám jogurta,ale nepřeháním to odesláno z Lumie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 Neni nad clanek na Novinky.cz coby duveryhodny zdroj ... Ale neva, taky obcas neco sdilim treba na Facebooku a vzdy se najde nejaky dobrak, ktery mi to omlati vo hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy56 Odesláno 18. únor 2016 Sdílet Odesláno 18. únor 2016 ono ve všem v žívotě je třeba používat obyčejný selský rozum , nikdy jsme žádné Ramy a nízkotučné sračky domů nekupovali, vždyť je tam psáno -margarín- a to otec jedl za války, tak proč bychom to měli do sebe cpát v míru? jíst se může všechno, ale s mírou, nebo s Járou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Já se teda klidně přiznám, že margaríny jím několik let, ale poslední dobou už jen ramu a nejlíp tu máslovou , ale nejím to z toho důvodu, že bych si myslela, jak je to zdravý nebo ne, ale kvůli tomu, že to ''vemu a mažu'', než čekat až povolí máslo, takže to mám v ledničce jako takovou zálohu, když nestíhám a potřebuju rychle něco máznout a letět, takže mi ta krabička vydrží určitě aspoň 1/4roku, jinak po ránu a když je čas, tak jenom máslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaCV Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Jak se tady zmínil ozzy56 - používat hlavu. 99% všech testů a rádoby vědeckých postojů je cílená reklama a velice dobře zaplacené hodnocení výrobců, kterým jde o zisk až v první řadě. Takže jím a piju to co mě chutná a světe div se ŽIJU. A vyhýbám se produktům podle zásady: "Čím bombastičtější reklama, tím větší HUMUS". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Baštím co mi chutná v míře, kterou si sám naordinuju a veškeré výzkumy a kecy chytrých hlav mě nechávaj´ chladným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doctor Who Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Takovej bůček ligth je celkem fajn. :-) Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punkac Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Ehmm, máslo mám v máselničce - takový porcelánový talířek s porcelánovým víčkem, co už měly naše babičky. Položený je to pěkně na lince hned vedle chlebníku. Takže já na "povolení" ztuhlého másla nečekám, mažu ihned, baštím vzápětí... Margarín tudíž používat nemusím, to až bude válka, jak psal Ozzy56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 A já mám máslo na hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Já máslo vyndávám z ledničky večer než jdu kutě, v zimě bych ho asi mohla nechávat i na lince pořád, ale v létě to nehrozí, to je doma moc teplo a pak je jak sra..a i to sebe kvalitnější máslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punkac Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 Máslo v máselničce je na lince i když je v bytě 24°C a nikdy se nezkazilo Více stupňů Celsia v bytě není - je to stará zástavba, přízemní byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluška Odesláno 19. únor 2016 Sdílet Odesláno 19. únor 2016 U nás není v létě problém i přes 30°C, bohužel byt pod střechou, v zimě je tam pořád kosa a v létě na chcípnutí , i čokoládu na léto dávám do lednice, protože normálně teče . Nemám strach, že by se zkazilo (to se dřív sní ), ale v létě je fakt až moc měkký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.