Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kardiolog varuje-jezte tučné


Haryk

Recommended Posts

Celá desetiletí bylo lidem tvrzeno, že příliš tučná strava způsobuje řadu závažných onemocnění, od ucpání tepen po infarkt a mrtvici. Výzkumy ale již všechna tato tvrzení vyvrátily.

 

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/394889-kardiolog-vysvetluje-proc-jsou-tuky-tak-dulezite-pro-nase-zdravi.html

 

Je vidět, že není nad sádlo a máslo a proto ,,kunerol" nežeru.

 

Není nad,:  http://www.peugeot-club.com/topic/83211-pomalu-peceny-bucek/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo tloučtící si to zase přeberou po svým a budou dál vesele žrát bůčky ve velkým, tuny sádla atd atd. :roll

Hlavní pointa je ale přece v tom, aby si lidi nemysleli, že když si daj na chleba 5cm ramy nebo podobný umělotiny, kolik toho vlastně dobrýho pro sebe neudělali, protože kdyby si dali chleba normálně s citem namazenej máslem nebo sádlem, tak udělaj daleko líp. Občas to nechápu, jak si někdo dává třeba denně 2 nízkotučný jogurty, místo toho aby si raději dal jeden ''normální'' bez hnusných škrobů, želatin, cukrů, gum co cpou do těch nízkotučných, aby vůbec držel pohromadě :blicismajlik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každej organismus se chová jinak. Někdo může jíst co chce, hulí, chlastá a je tu do 90 a někdo se vyžívá ve zdravý výživě a v 50 zkolabuje. Každej si musí najít to svoje.

:xvul A někdo nezačne ani s jedním a ve 20 ho přejede Tatra. :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předem bych chtěl říct, že kardiolog Dr. Aseem Malhotr je pro mě naprosto zásadním etalonem a guru pro nastavování mých stravovacích návyků.

Podle mě stačí používat mozek...

Upraveno uživatelem morepower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni nad clanek na Novinky.cz coby duveryhodny zdroj ... Ale neva, taky obcas neco sdilim treba na Facebooku a vzdy se najde nejaky dobrak, ktery mi to omlati vo hlavu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono ve všem v žívotě je třeba používat obyčejný selský rozum :myslim , nikdy jsme žádné Ramy a nízkotučné sračky domů nekupovali, vždyť je tam psáno -margarín- a to otec jedl za války, tak proč bychom to měli do sebe cpát v míru? :D jíst se může všechno, ale s mírou, nebo s Járou?? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se teda klidně přiznám, že margaríny jím několik let, ale poslední dobou už jen ramu a nejlíp tu máslovou :aut , ale nejím to z toho důvodu, že bych si myslela, jak je to zdravý nebo ne, ale kvůli tomu, že to ''vemu a mažu'', než čekat až povolí máslo, takže to mám v ledničce jako takovou zálohu, když nestíhám a potřebuju rychle něco máznout a letět, takže mi ta krabička vydrží určitě aspoň 1/4roku, jinak po ránu a když je čas, tak jenom máslo :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se tady zmínil ozzy56 - používat hlavu. 99% všech testů a rádoby vědeckých postojů je cílená reklama a velice dobře zaplacené hodnocení výrobců, kterým jde o zisk až v první řadě. Takže jím a piju to co mě chutná a světe div se ŽIJU.

A vyhýbám se produktům podle zásady: "Čím bombastičtější reklama, tím větší HUMUS". :grr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ehmm, máslo mám v máselničce - takový porcelánový talířek s porcelánovým víčkem, co už měly naše babičky. Položený je to pěkně na lince hned vedle chlebníku. Takže já na "povolení" ztuhlého másla nečekám, mažu ihned, baštím vzápětí... Margarín tudíž používat nemusím, to až bude válka, jak psal Ozzy56 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás není v létě problém i přes 30°C, bohužel byt pod střechou, v zimě je tam pořád kosa a v létě na chcípnutí :( , i čokoládu na léto dávám do lednice, protože normálně teče :( . Nemám strach, že by se zkazilo (to se dřív sní :D  ), ale v létě je fakt až moc měkký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...