Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Průběh TK ponovu


FiFa_cze

Recommended Posts

Já mám 2012, senzory lze vypnout v dia. Navíc, pokud senzory nemám, auto mi cca každých 90minut napíše, že tlak není monitorován a pak je klid dalších 90 minut. Tam, kde senzor součástí homologace (vyrobeno od poloviny roku 2013, tuším) to prý nejde vypnout vůbec, navíc to prý stále ukazuje trojúhelníček a pípá to pořád dokola.

4 senzory pro peugeot jsou 4tisíce. Jinak je stačí spárovat s DIA, uvádělo se, že je dobré napsat si čísla, co jsou na nich a ty stačí zadat do dia (to zvládne leckdo sám), případně pokud si neopíšeš čísla, pak se to musí udělat softem, který umí načíst senzor v kole a zapsat do dia (je asi levnější, než to kvůli tomu zout). Řídící jednotka si detekuje, který senzor je na kterém kole, takže když prohodíš kola, tak je detekuje a změní si jeho pozici na autě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec všichni,tak přidám i ja jeden poznatek ;)  dnes jsem byl na evidenčce s Neosem-ve středu bude přepis.Čekání no masakr-co jsem slyšel,tak mají na auto nějaký časový "limit" a  ten musí dodržet-v praxi když stihne auto udělat za 10min tak stejně neveme další auto pokud mu nevypší ten čas který mají na jedno auto.

Další docela úsměvná věc z praxe - přijel maník s autem a vozíkem nějakého vysoce postaveného policajta(tvrdil to ten maník) na předních bočních sklách fólie,že nebylo do auta vidět,když to viděl chlap z STK(asi kamarád toho maníka co přijel autem-usoudil jsem jak se spolu bavili) tak mu řekl,jestli mu má přinést špachtli ať si to sundá - pak odešel.Za chvíli byl na řadě maník s Vectrou a fóliemi,už měl stažený okýnka a v pohodě to prošlo STK. Tak se to dělá i když se to fotí dá se to pokud máte někoho na STK.  :papa 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdes byl Gábo, u Baladrána? Tam je to prý fakt masakr. 

Ono ani v MB by sis moc nepomohl, ale evidenčka docela jde, nejdéle jsem ji dělal hodinu. :D Zato TK 2,5 hodiny. 

 

Na auto při TK mají limit, podle toho, jaký si zvolí, myslím, že minimum je 20 minut. Pokud TK stihne třeba za 10 minut, je ten technik plonkový, sedí v kanclíku, hraje si s telefonem ... a až potom může ukončit TK a dělat další auto. Taky asi proto jsou i ty fronty ... když to vezmu kolem a kolem, během těch 20 minut by mohl technik stihnout TK a jednu evidenčku ... takto stíhá pouze TK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MilanF1: jj u Baladrána,fak to byl masakr. . . a to motorky bral mimo pořadí nějak mezi autama,ale fajnový fronty,přijel maník kolem 15:00 a poslal ho pryč,že už to nestihne

edit: Pe.Tr,máš na Stelisu popelník ? ;):aut

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak se musím pochlubit. Včera jsem konečně prošel na STK a mám na dva roky pokoj, nebo spíš novej majitel, kterej auto koupí. Bylo to celkem peklo hlavně kvůli emisím a načítání chyb z ŘJ, protože jsem tam měl 2 chyby, ale kontrolka diagnostiky nesvítila, což vedlo k tomu, že mě z emisí vyhodil hned, že s tím ho to ani nepustí měřit. Následoval pokus o opravu, ale chyba se tam znovu objevila (i když to prostě při jízdě nic nedělá), tak jsem začal pátrat po někom, kdo by to uměl obejít a celkem jsem hleděl, jak jsou lidé vynalézaví a krásně to obejít umí.

Jinak jak asi chápete, tak tady veřejně ani nikomu do SZ nebudu psát, kdo, kde a jak to umí obejít. Kdo to potřebuje nějakým způsobem udělat, tak já jsem prostě sedl k netu, vzal telefon a zeptal se. Někdo prostě řekl "nejde" a někdo zase "přijeď a podíváme se na to". :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak jsem ve středu v Kunštátu prošel s bílou 309 na jedničku. Pochválili mě za stav a originalitu. Za 1200,- jsem odjížděl s rohlíkem na tváři.. (rohlík=úsměv)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Všechno v cajku tak zas na rok klid..

To uz s tema citacema Koudaku prehanis, kolikrat ti to mam pripominat a opravovat to po tobe, nebavi me to, dame BAN, chces?

Upraveno uživatelem minimaxa
Opravena citace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

tak od 12.8. 2016 máme další STK na 2 roky . . .  ráno začínají v 7:00 ( ja dorazil 6:45 byl jsem před noční tak jsem to chtěl  mít co nejrychleji za sebou) a už nás tam bylo 5 . . . .byl jsem první s autem

emise v pohodě kontrola podvozku-koroze pravého předního kotouče,focení auta (pane vytáhněte si přední okýnka) asi si myslel,že mám fólie i na předku,kontrola atestu fólii-jenom na fóliích-kartičku nechtěl,nekontroloval ani rozměr pneumatik,ani jestli mají LEDkky atest-homologaci,natož rozměr jestli to vyhovuje předpisům

samozřejmě všechno mám jak má být (kola v TP,světla s homologaci a podle rozměrů)

auto prošlo-čeká nás výměna předních kotoučů a destiček,ale nevím kdy(auto na válcích brzdí jako nové i když je tam hloubková koroze)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam zkusenost takovou, ze jsem s modrym dorazil ke trem technickym, a ze vsech jsem jen po obhlidce na parkovisti odjel s neporizenou. Dal jsem nasledne 3 tis a auto ma technickou a zavady, ktere byly, jsou opraveny.... ale to, ze auto kvuli duplexu bude mit takovy problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...