Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat potkavam na silnicich auta kterym sviti pouze mlhovky bez parkovacek bez niceho pouze mlhovky. Jak se toho da docilit? Jde to nejak i u 407

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nejde to asi nejak udelat ue i peugeotu407? Vydavam auta takhle jezdit. Poridil jsem ( ja vim zluta je zluta) do mlhovek zarovky 6000k.

A mel bych dotaz skrz parkovacky mam xenony ale parkovacky zlute da se dokoupit i led parkovacky?

Odesláno

Nejsu si uplně jisté, mlhovky moc nepoužívám, ale mlhovky jdou rožnout už při parkovačkách, takže by stačilo vodpojit parkovačky a je to :myslim, budou ale furt svítit zadní světla.

Odesláno

A mel bych dotaz skrz parkovacky mam xenony ale parkovacky zlute da se dokoupit i led parkovacky?

Ledky sa dajú dať do parkovačiek namiesto klasickej žiarovky (mám to tak isto) len musíš kúpiť ledky s rezistorom aby ti na displeji nehádzalo chybu žiaroviek (sú monitorované).

Odesláno

Nejsu si uplně jisté, mlhovky moc nepoužívám, ale mlhovky jdou rožnout už při parkovačkách, takže by stačilo vodpojit parkovačky a je to :myslim, budou ale furt svítit zadní světla.

jo a takhle jezdi kazdej druhej trotl

Odesláno (upraveno)

havlicek.lukas: To sice jo, ale je to asi nejjednodužší řešení, já bych takhle sice nejezdil, ale třeba mu to vadit nebude.

Upraveno uživatelem vozzyn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...