Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kupa jazdenej 308cky - ako vybrat


KristinaTina

Recommended Posts

Zdravim, rada by som sa s Vami poradila o kupe jazdenej 308cky.. Je to pre mna jasna volba, len sa nejak neviem rozhodnut, co sa motorizacie, obsahu, atd tyka. Celkovo sa v tom velmi nevyznam, a myslim, ze je lepsie sa poradit priamo s majitelmi konkretneho auta, resp. tymi, ktori o tom vedia cosi viac :)

Momentalne vlastnim miniauto - Kia Picanto 1.0 benzin. Je to prve auto, sluzilo vyborne, ale treba sa posunut trochu dalej, nevyhovuje mi uz ani motoricky, ani vybavou...

Jazdim prevazne kratke vzialenosti, rocne cca 15tkm. Preto by bol ideal asi benzin, lenze citam na recenziach a tak, ze u 308cky je lepsi ten diesel, 1.6 HDI. Ktory je podla vas pre mna lepsi? Trochu sa sice bojim moznych oprav diesloveho motora, ale ak sa ma pokazit pokazi sa aj benzin. Tiez som citala, ze ak benzin, tak 1.4 VTI je slaby na 308cku. Aky teda?

A este, ako si mozem overit auto pri kupe? Myslim podla VIN, vidim, ze tu to viete, a som z toho trochu vedla :-D nech nekupim skladacku :-( DAKUJEM velmi pekne za kazdu odpoved :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, než ti kolegové odpoví, tak se můžeš  zatím "vzdělávat" třeba tady https://www.peugeot-club.com/topic/103682-kupa-308-sw-igeneracia-aky-motor-prevodovkaúpa-308-sw-igenerácia-aký-motor-prevodovka/

Ověření VIN je pro platící členy klubu zdarma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

až se rozhodneš pro konkrétní auto, běž tam s někým, kdo tomu dobře rozumí, nebo si domluv prohlídku se zjištěním historie auta ve vašem městě v autoriz. servisu peugeot--jsou to dobře investované peníze :myslim

najedu ročně taky do 15 tisíc a furt na naftu :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mj je videt ze nejsi obchodni typ.

Prvni overeni vinu je za 400,- a další viny uz jsou ZDARMA!!!

Navíc obdržíte ZDARMA krásný dárek v podobě členské karty na které je možné čerpat mnohé výhody u našich partnerů (až50% slevy) a ještě jako bonus opět ZADARMO, nádhernou samolepku klubu pro označení Vaseho mazlika!

A to stále není vše!!!

Jako poděkování Vám v prosinci přijde malé velmi užitečné překvapení od klubového ježíška. A ano jak tušíte, opět ZADARMO!!!

No není to skvele???


JE TO SKVĚLÉ!!!

a proto objednavejte clenstvi zde (mjsytici dopln link jsem na mobilu. Dik)


:D furt abych Vas to ucil :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem, pred kupou budem urcite riesit i prehliadku auta v servise, skor ide o to, nech si viem preklepnut :-D auto skor, ako vobec budem riesit obhliadku, vo vela inzeratoch je uvedene i vin auta. Ani do dovozu velmi nechcem ist, ked vidim co vsetko su ludia schopni predat, az sa bojim kupit cokolvek pofiderne :-D

A ako s tou motorizaciou? Na aku verziu sa teda radsej zamerat? Jazdim hlavne mesto, nejde mi o to aby som isla 500 dobre ze nie :-D len o to, aby to bolo OK, a nech ho na opravach nepreplatim viac ako nove :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skus sa opýtať na www.................................                  Poprosím kde sa dá prečítať ohľadne tohoto REFERENDA.

 

Propagace teto stránky je u nás zakázána Referendem.                

Upraveno uživatelem valenta.ivan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kristina...co keby si si prezrela bud manualne,a lebo cez vyhladavac toto vlakno. Je to tu rozoberane. Tak smiesne zaplatene recenzie citas a nas vlastnikov, ktory tu uz vsetko porozoberali neprelistujes a to mas z 1 ruky. Keby si prelistovala pokracujes vo vlaknach tykajucich sa tvojich otazok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli z města nevytáhneš paty :) a jezdíš jenom krátké trasy do 10km, tak si kup benzín, ale pokud jezdíš takto jen přes pracovní týden a přes  víkend jezdíš na výlety, tak ber bez debat 1.6HDi--nedej na kecy, že to tento motor nemá rád atd.,píšou to lidi, co ten motor neviděli ani z vlaku...,ano--poruchy mají jak benzínové motory, tak naftové, to si nevybereš ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

zdravim vsetkych, 

 

vyuzijem tuto temu a prosim o radu: okenny airbag, chrani aj zadnych pasazierov? vozim casto vzadu deti, potrebujem urcite aj ochranu pasazierov v druhej rade, nie som si ale isty ci mam v inzeratoch hladat "okenne airbagy"  alebo "bocne airbagy vzadu". nejako to neviem doguglit. v jednej predajni peugeot mi povedali ze okenny airbag sa nafukuje az dozadu, v druhej si tym neboli uplne isti. internet, wikipedia a pod. mi nedava na moju otazku odpoved, 

dalsia vec, myslite ze staci 68 kw motor na SW? mal som dvoch adeptov na kupu, jeden 82kw, z tej sa vyklula po overeni v peugeote stocenka, druhy adept ma 68kw, toho mi v peugeote odporucili ako hodnoverne auto s doverychodnym najazdom.

pozeral som aj service box, ale nejako sa tam neviem docitat nic o okennom airbagu, prosim, ak ma niekto cas nemozete mi to preverit? vin  VF34H9HP0BS21775.

v serviceboxe idem do charakteristiky, interier? to su tie udaje co mam hladat? ak ano, to praveze vyzera ze v tomto aute druha rada nema ziadne airbagy, prosim o kontrolu.

dakujem

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podobne som to videl u forda, ale predajca v pobocke peugeot ktory mi predvadzal jazdenku mi tvrdil, ze okenny je v stlpiku A a nafukuje sa az dozadu po stlpik C. chcel som to mat potvrdene este z dalsieho zdroja - u ineho predajcu, ale ten mi to nevedel potvrdit.

Upraveno uživatelem slant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...