Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

plastový kryt pod motorem


Guest Fabi Pavel

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...

Taky jsem ihned po koupi auta pořídil plastový kryt pod motor. Práce na chvíli, díky vyžší světlé výšce auta není potřeba ani hever. Vše krásně sedělo jen 4 kusy 6x20 s velkoplošnou hlavou což v práci nebyl problém. Kryt jsem objednával na stejné stránce jako je odkaz na 1 stránce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

tak jsem se po delším rozmýšlení nakonec rozhodl, že také pořídím kryt pod motor. Objednal jsem kovovej, podle předchozích příspěvků typ 2.0680 od ukrajinské firmy Kolchuga, ale bohužel je to typ pro starší verzi. Na 2008ičku r.v. 2019 to nepasuje. Sami v tom mají zmatek. Na těch jejich stránkách je v tom návodu fotka krytu s označením 1.0680, kterej by mi tam nejspíš pasoval, ale na další stránce je "3D" obrázek krytu keterej mi skutečně poslali, jenže ten je na starší 2008ičku.

Vracet se mi to ale už nechce, takže mi nezbyde, než to nějak upravit abych to tam dostal.

Upraveno uživatelem Jirka1982
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Ahoj,

kryt pod motor jsem si objednal v autodoplňkách hned jak jsem si auto přivezl. Druhý den mi dorazil, zarazilo mi, že na krytu bylo vyraženo Peugeot 1007. Prodavač se dušoval, že je to stejný. Na krytu bohužel chyběl jeden otvor pro šroub - špatně ořízlý plast, ale to jsem zjistil až při montáži. Přední otvory u blatníků seděly, u zadních chyběl cca 1,5 cm. V přední části ze 3 otvorů pro šrouby pasoval jen jeden. Kryt jsem druhý den vrátil. Zkusil jsem druhou prodejnu, zdůraznil jsem, že mám P2008 rv 2019, další den na mě čekal úplně stejný kus - dealer z velkoobchodu jen převezl kryt z jednoho obchodu do druhého. Další pokus jsem už neriskoval, protože se mi nechce vyhazovat peníze za poštovné a vracet stejný kryt z E-shopu. Kryt dávat nebudu, auto stejně není moc do terénu a špínu ze silnice ostříkám vapkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi ten kryt došiel. Na spodnej strane je vyryté P 208 08 TD :myslim. Keď som si ľahol pod auto, bolo mi jasné, že to nie je originál na P 2008 (hlavne, že na faktúre je P 2008). Diery na uchytenie síce pasujú, ale výlisok NIE. A úplne nelogicky vyrezané diery - nemajú žiaden význam !!! :bojim. A olejový filter je zakrytý - tiež pekná blbosť. Takže som to ani nemontoval a neviem, čo s tým. Zaplatil som cca 10,- €  (cca 300,- Kč) poštovné a platiť znova, aby som to vrátil, sa mi už nechce. Ostatne, kto vie ako  a či by mi uznali reklamáciu. Takže som na tom podobne ako kolega bohm007 :nevim:grr.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@HombreJM Určitě bych ho vrátil i za cenu, že budeš platit poštovné k dodavateli. Při nákupu přes internet můžeš vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodu. A pokud ti kryt nepasuje, tak to je reklamace a měli by ti uhradit i výdaje s tím spojené. Ale to je vždy na dohodě, některé Eshopy neradi vrací peníze.

@Havlicek.Lukas Asi jak který, na internetu jsem viděl kryt téměř celý zakrytý, ten se mi líbil, protože zakrýval skoro celý prostor pod motorem. Mě dodali verzi, kde byly pod filtrem a alternátorem dost velké otvory, takže se nemusel sundavat při výměně oleje, ale ani moc nechránil. Škoda jen, že jsem si ho nevyfotil, nemohu ho nikde na Netu najít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...