Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se to po spoustě let od toho co jsem nad ní prvně myslel konečně stalo:)

Našetřil jsem si na ní po několika letech v kovových co jsem si odkládal do velkýho prasátka a ještě mi zbylo i pár peněz:)

Tak se může začít psát nový příběh parádního auta:)

post-21134-0-75003000-1453842642_thumb.j

post-21134-0-77857400-1453842721_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Hned jsem se pustil do oprav když teď venku pořád sněží a jako první jde palubovka, původní majitel se moc o kůži nestaral a asi tím důsledkem i palubovka dopadla jak dopadla, takže palubovka je teď černá, ale pěkná :)

Jako dalšími nejde větrák, můžu doporučit si v -12 koupit auto bez topení a 200km domů :) Ještě, že autu funguje vyhřívání sedaček:)

Bohužel zatím se mi větrák nepodařilo rozchodit, štekr od odporu na větráku jsem opravil na SW jsem větrák po vyčištění vyzkoušel a tím to není, takže kdyby měl někdo další nápad sem s ním:)

post-21134-0-40105300-1453843419_thumb.j

post-21134-0-06036300-1453843428_thumb.j

post-21134-0-56568300-1453843441_thumb.j

post-21134-0-43050400-1453843850_thumb.j

Upraveno uživatelem Speedy306
Odesláno

Palubovka sa trhá, pretože na slnku sa pri prehrievaní sťahuje koža a lepidlo po rokoch už nedrží dobre. Je to častý problém u 307cc, moje cc nie je výnimka. Asi je to chyba lacného materiálu. Keď vidím ako sa moja palubovka počas sezóny stále viac a viac otvára, mám chuť plakať.

Inak, ten červený interiér vyzerá dobre  :super

Už aby bolo vonku pekne  :cool:

Odesláno

Tak VÍTAJ :papa, té přístrojovky je škoda, jinak CCčko je moc pěkný auto :super, taky jsem vo něm přemýšlel, ale nebyly prachy a když už konečně byly tak jsem z praktickýho hladiska vzal klasiku, škoda že je u nás tak málo 3dveřáků.

Hlavně ať slouží a hafo šťastnéch KM.

Odesláno

Děkuji děkuji:)

RT3 se mi hrozně líbí, je to fakt pěkný:) I v té italštině je to sranda:) Ale už snad budu mít češtinu:)

YougJoe stačí říct a klidně ti tu palubovku pomůžu vyměnit, musel jsem si i na vrakáči tu palubovku vydělat sám a už to zvládám za dobrých 45minut:) Když jsem ji dělal poprvé tak jsem začal v 16 a skončil ve 2 ráno:-D Jsem z Olomouce a do Brna jezdívám, takže rád přiložím ruku k dílu:)

vozzyn : 3d jsem chtěl koupit modrej, ten se mi moc líbí ale pak jsem si uvědomil, že bych stejně pořád hleděl po cc a vymýšlel:)

Tak to nakonec dobře dopadlo a vybral jsem CC i když teda modrý být mohlo:)

Odesláno

Tohle CC jsem viděl v inzerátu a myslím, že bylo za dobrý prachy. Ale jakmile jsem viděl tu palubku, hned jsem to zavřel. :D

Ať slouží :)

Odesláno

Presne jak pises milane ja to taky zavrel, pak to otevrel, zavrel, otevrel a jel koupit:-D

Ale musim rict ze nakonec pohoda auto az jsem koukal jak je pekny kdyz opomenu tu kosmetiku:-) Tak jsem stastnej jak blecha:-) Jinak takhle pri patku pro pobaveni-

Byl jsem na technicke v 11.05 a pani mi rika no ale to uz dneska nestihneme mi jdeme ve 12h domu tak jsem na ni hledel a do toho dodava, ale nejlepsi mate to tady nechat on to dela pan sef a ten ma hodne prace, tak vam to udela az udela:-D

Priznam se, jen sem zustal stat:-D A odjel...

Odesláno (upraveno)

Za kolik vlastně to cc bylo? Už si nepamatuji, ale když píšeš, že je super, měl jsem ho koupit :D

A takovéhle jedná na STK? No to fakt nechápu :bojim. Taky bych odjel :D

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

To si děláš srandu, že necháš na STK auto a oni až budou mít čas, tak udělají technickou? Už jen to jednání, jak popisuješ!

A co pracovní doba? Tak tam mají mít napsano, že poslední přihlášení na TK je hodinu před koncem pracovní doby!

Je vidět, že STK nemá v okolí konkurenci!

Můžeš napsat, o jakou STK se jedná?

Odesláno (upraveno)

Bylo za 50 a jeste jsem dostal 40l benzinu v nadrziB-)
Ja to mam s autama radeji takto, koupit levneji, rozebrat opravit a za cenu nizsi nebo stejnou jak hezci auta mam hotovo a presne vim co v nem mam a mam klid.

Je to v Litovli a prave mam pocit, ze presne tak to je. Nemaj konkurenci v blizkem okoli. Ja uz tam od doby neprime zadosti uplatku nejel az nedavno na evidencku protoze bych jinak nestihl urad a tak si rikam uz jim odpustim a zas tam zajedu a ono toto, tak uz tam nepachnu... Ale zas na druhou stranu hned by se nechal zamestnat. Dva technici stali na parkovisti a vykladali a pani mi rekne vevnitr toto a vsichni na obed dom, to je prace lepsi nez na urade... Ale co, tak v pondeli do Ol. tam jsem byl naposled za 30 minut i na ceste dom a vse s usmevem...

Upraveno uživatelem Speedy306
Odesláno (upraveno)

Takto já to měl s cabriem, bylo za dobrou cenu, nějaký úvodní servis to chtělo, ale je s ním hodně zábavy a vím co mám. 

Jen do budoucna se plánuje střecha a lak ... ten lak jsem chtěl letos v zimě, ale asi to nechám na další zimu...

Ale takový kup se nedaří každý den... já jsem cabrio sehnal po dvou letech hledání.

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Tak presne to je casu a hledani nez se to povede:-) Ono ja si zacal setrit pred 3 rokama kovaky do velkyho prasatka a nez jsem vybral a povedlo se i koupit protoze uz jednou jsem mel jet koupit a najednou nepochopitelne mi borec napsal ze nic a tak jsem zase pul roku cekal a tak jsem stihl nasetrit 54300,- do prasatka a tak jsem nasetril za kovaky nez jsem vybral auto :-)

Odesláno

Moc pěkné CCčko a chválím i motorizaci, s 1.6kou by ses trápil. Jinak co se týče té palubky, tak můžeš zkusit nějakého dobrého čalouníka a ten by to mohl spravit, ale za jakou cenu by to bylo to už ti nepovím, páč nevím. Mě se taky právě povedl takový kup tzn. po technické stránce super jen s pár kosmetickými vadami. Tak ať slouží ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...