Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

mám doma predni z 306ky ale ten krajni chromevej rámecek je trosku zmacklej. Jednou jsem holt nedobrzdil:(:(:(:(

Odesláno
Originally posted by lkr@cbox.cz

Potřeboval by sem lvička s 307 ze zadnich dveri nema nekdo?????

ten jsem taky shaněl a krast jsem ho nechtěl tak jsem ho koupil v peugeotu asi za 180 je to nejlevnější v nabidce

Odesláno

Originál na 406 prodavaji pouze se zadnim zamkem za 1900Kc. Shanim jen lvicka a nemohu ho sehnat.Poradte

Odesláno

to teda jo, ale kdyz si vezmu, ze ja si koupim treba znak a po 14ti dnech mi ho nekdo corne, tak mi taky pripada skoro normani si ho cornout u nekoho jineho....

Odesláno

5M vysvetli mi presne jakyho lvicka shanis. U 406ek sedanu jsou soucasti zamku a u breaku jsou samostatne. Mam nejake paky v Peugeot servisu, tak bych se mohl zeptat.;)

Odesláno

Ano chci toho který je součástí toho zámku (sedan).Ale zamek je funkční, pouze lvíček je potrhaný.Ale prodavají to jako součást zámku,ptal jsem se.Diky

Odesláno

Zdary všem,

a co takhle si nechat vyplotrovat znak z nějaký samolepící folie (lvíček se najde třeba na www.logobanka. cz) a pak si ho nechat zalejt do tý průhledný pryskyřice, možná, že by to nemuselo vypadat špatně. Mě taky docela sejří jak je ten znak vzadu na zámku olezlej, ale koukal jsem, že to je problém skoro každýho pepči.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...