Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotyková obrazovka-funkce


Steefo

Recommended Posts

Ahojte. Tiež som prišiel o možnosť využitia Sygic navigácie cez obrazovku kvôli tomu, že Samsung prestal od júna 2020 v svojich mobiloch podporovať MirrorLink. V auguste 2020 sa však objavila správa, že Google umožní použitie platformy Android Auto aj pre Sygic. Dúfajme, že to bude čoskoro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, uvádza to aj Sygic na svojej webstránke (https://www.sygic.com/sk/press/sygic-gps-navigation-soon-to-be-available-via-android-auto/cz). Len aby ten sľub monopolne sa správajúci gigant Google dodržal. Dúfam, že vývojári Sygicu už teraz pracujú na upgrade pre Android Auto. Ale obávam sa, že licenciu na konektivitu s Android Auto si budeme musieť kúpiť, podobne ako tomu bolo so Sygic Car Navigation cez MirrorLink.😞

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je ale možné, že Sygic umožní svojim zákazníkom preklopiť už zakúpenú licenciu pre MirrorLink do Android Auto. Je to logické, keďže MirrorLink so Sygicom a hlavne s mobilmi Samsung už od leta nemôžu ľudia využívať. Teda, keď si do smartfónov Samsung nainštalovali niektorú z aktualizácií softvéru, ktoré vyšli po júni 2020 už bez podpory MirrorLinku (čo asi väčšina urobila).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak trochu mne trápí bezdrát-přenos v AA, aby to bylo vychytané....Android 11 mi přijde do konce roku a pak podám info....

Apropós.....kdyby ti žabožrouti dělali ideální auta...ANI BYCHOM SI NEMOHLI POKECAT...co říkáte?

Všem pěkné Vánoce v lásce, klidu a ve zdraví....a uvolněte se, neorganizujte Vánoční Štědrovečerní večeři za volantem svých miláčků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 minutami, Velickin napsal:

Mě to prostě po připojení přes kabe a Android auto Sygic nezobrazí. A to mám koupenou doživotní licenci.., jsem tester beta verze, a nic. ani jedno auto s podporou AA o ničem neví....

Nastavoval jsi něco v mobilu aby se to zobrazilo? Mám Samsung S10e, Android 10.

Ahoj, vcera soused koupil 300osmičku a já mu rozběhal infotaiment během pěti minut a se stejným Samsungem jako máš ty. Víš co jsem taky dělal , když jsem stahoval nejnovější aktualizaci 5.9 na AA ...najel jsem na nastavení>aplikace> AA a vymazal jsem mu data a teprve potom jsem stahoval nejnovější aktual., ale pokud mne mysl neplete u Samsungu probíhá aktual. automaticky. Já mám ONEPLUS 7 PRO, musel jsem si pomáhat, ale ani jednou to neškobrtlo. Jo! A krom toho stále surfuji na fórech kvůli aktualizacím TomTom a firmwaru mého rádia NAC, (mám nejnovější ) Neumím ti poradit, zkoušej a zkoušej. 

Jinak já ten Sygic moc nežeru, dal jsem ho tam taky mám zaplacenou doživotní licencim. pokládám si otázku v čem je lepší než TomTom, Google Nav. či Waze. Teď mám čtyři NAV a vychází mi to stejně jako jedna. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...