Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotyková obrazovka-funkce


Steefo

Recommended Posts

Já se v těch verzích nevyznám. V autě mi to píše V850 verze W3.0_17.1S812 a aplikace MyPeugeot se mi nespojí. Telefonní funkce jsou v pohodě, jednou se mi stalo že se nenačetly telefonní seznam a poslední volaní.

Po registraci na my peugeot mi to nabídlo aktualizaci rádia. Stáhl jsem soubor s názvem "PSA_rcc-firmware_3_063_18-1D032-6-1_RCC_EU_W3_ECO.tar" + klíč a návod. V návodu se píše o aktualizaci navigačního systému. Mám verzi Active + city packet rok výroby 2019.

Zatím jsem nezkoušel aktualizovat

Máte někdo vyzkoušeno že je to správná verze a že došlo k opravě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak chlapi, tady se vzdávám hned--dotykovou obrazovku mám, ale nemluvím s ní, takže třeba appky, firmware a další cizí výrazy neznám..., telefon mám v kapse, žádné zrcadlení nepotřebuju, zrcadlo mám v koupelce :P, a telefonní seznam taky--ty tři čísla si pamatuju :D, od novoty hraju jen přes USB, takže ani nevím, jestli rádio hraje, ale pokud budete potřebovat poradit, tak neváhejte a napište někomu jinému 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

Máme starou rachotinu :), rádio SMEG a aplikace nám funguje. Mobil stará Xperie a ještě starší Android 7

Podmínky jsou: nezapínat hned po startu motoru ECO OFF, po restartu, nebo vypnutí mobilního telefonu alespoň jednou spustit aplikaci MyPeugeot, pak klidně odmáznout - potřebná služba běží pak zřejmě do dalšího restartu na pozadí.

Po poslední aktualizaci aplikace mám nově v liště oznámení v mobilu ikonku auta se signálem, ikdyž jsem od auta 100Km a v roletce údaj: "připraveno k připojení" navíc doplněn posledním datem a časem připojení.

Mára

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Stano36 napsal:

Aplikácia My Peugeot robí problém a preto by si mohol skúsiť staršiu verziu.

História aktualizácií My Peugeot

Mne funguje V.1.14.3 

Přesně tahle verze funguje vždy.Aktualizace tehle apky jsou nejhorší co jsem zatim kdy viděl.Řešení je jednoduché NEAKTUALIZOVAT. A co se týče aktualizace softu v autě tak jsem dělal dvakrát a na pohodu.Ale tadle poslední prostě nejde.Pořád píše že na usb není žádný obsah nebo tak něco.

Upraveno uživatelem zzipCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 16GB, neformátoval jsem. Byla už naformátována na FAT32, jen jsem smazal vše a nahrál dle instrukcí soubory. .key do adresáře license a z toho tar archívu celý adresář rcc_update. Nechal jsem si na ní ještě návod v pdf takže vypadá takhle.

flash.PNG.4c5679950b204876a6fef301f64a161c.PNG

 

Zkusím naformátovat a znova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci kde se dá sehnat ta aktualizace a klíč? Nám poslední dobou to rádio nějaké divné. Po vypnutí motoru a vypnutí radia mi nezůstane nalazená stanice a vždy to ladí novou, při použití USB a flashky mi to vždy při spuštění začne hrát první písničku z první složky i když předtím to hrálo třeba 20 písničku z třetí složky. Vymaže se i náhodné přehrávání a ostatní nastavení. Měl jsem auto na servisu před dovolenou a nevím co dělali, protože bylo vše co bylo nastavené v radiu smazané a musel jsem vše nastavit znova, ale právě to začalo dělat toto. Moc díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...