Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotyková obrazovka-funkce


Steefo

Recommended Posts

Zdravím.

Poprosím o radu pri problémoch s aplikáciou MyPeugeot. Neviem sa akosi s ňou dohodnúť. Totiž určitými podnetmi, ktoré neviem presne definovať mi prestane fungovať. Príklad včera som si cez Android auto zapol navigáciu Waze. Po pristátí prd. Žiadne známe zvuky nabehnutých informácií v mojom mobile.Pri ďalšej jazde už bez odozvy. Nemal som čas sa tomu venovať  v aute tak som špekuloval iba doma. Uložil som zálohu v exceli ako je to v návode. Zmazal som MyPeugeot a znova nainštaloval. Za svet sa mi nedarí zálohovaný súbor nahrať. Minule keď som bol v susednom Hodoníne (prechod hraníc) tak pri návrate podobný problém. Ale vtedy som novonainštalovanú apku rozchodil po nekonečnom spárovávaní Blue tooth. Skrátka nervy. V čom môže byť problém. Že by vo mne? Díky za akúkoľvek radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Vás všechny kdož jsou majitelé Peugeot 2008.Jsem tady poprvé a také jsem se stal poprvé majitelem vozu Peugeot 2008 ACTIVE 1.5HDI 100k +PAK CITY...Auto je r.v.2019 a štve mne na něm chybějící funkce navigace na radiu, hrozný zvuk rádia spolu s nemožností vyladit zvuk do uspokojivého stavu poslechu hudby či řeči. Asi se tohle na nějakém vláknu probíralo, ale pokud se tady někdo touto problematikou zabýval a vyřešil vše uspokojivě tak prosím o radu či nějaké řešení. Auto je v záruce a pokud by snad autorizovaný servis uměl tuto záležitost vyřešit a nebo někdo .... nějak....postrčte mne. Jsem totální antitalent pro tyto zákežitosti.Díky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

Nevím zda si zkoušel, ale zvuk je o mnoho lepší, když nastavíš směrování zvuku pro řidiče, ne pro všechny nebo jenom předek a zadek, navíc se dá s tím puntíkem na obrazovce pak ručně posouvat ve vymezeném prostoru představujícím kabinu auta, tak se tím docílí individuální úprav. Ještě pozor na to, že každý zdroj zvuku má svojí pamět, takže když si zvuk nastavíš pro rádio, nebude to mít ale vliv na USB, bluetooth a tak. Každý zdroj se dá, musí nastavit samostatně, alespoň teda u SMEGU.

Je ale fakt, že ty budeš mít v autě už nový audiosystém, já mám ještě SMEG od "MagnetiMareli"

Mára

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji Máro, ale to jsem už udělal a nejsem spokojen. Asi zaskočím do Peugeotu na pokec zda mi někdo poradí jak na tu navigaci a vůbec zda je možné nainstalovat něco vyspělejšího např. z modelu Allure..... Snad poradí. 

Upraveno uživatelem MJSytic
po sobě následující příspěvky se necitují
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...