Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Katalog náhradních dílů

Guest milmuell

Recommended Posts

Guest milmuell

Zdravím všechny,

někde jsem se tu dočet, že tu koluje CD s katalogem náhradních dílů na Peugeot. Můžete mi nekdo poradit, kde se takové CD dá sehnat? Potřeboval bych katalogová čísla na menžetu, kulové čepy a obložení. Na Auto Kelly se nemůžu přihlásit, protože nejsem firma z oblasti autoopravárenství (ani žádná jiná).

Jestli by byl někdo tak hodný a vyhledal ND v katalogu, tak bych potřeboval přerušovač (relé) směrových světel pro 405GR 1995 (nový model), motor benzín 1.6 jednobod (asi XU5M), relátko je 4pólová verze s výstupem na tažné.

díky za ochotu.

Všechny 405-ky, co jsem kdy viděl, měly relátko 3-pinové. 205/309 naopak měla 4-pinové - všechny piny u sebe. Zaměnit to nešlo. Ale třeba máš nějakou bastl-verzi :D

Těch 4-pinových mám několik, 3-pinové žádné. Ale z jednoho auta mám nějaké 4-pinové s jedním vývodem ohnutým stranou (a nebyl hned u ostatních, ale naproti), a je tuším ze škodovky či z čeho, takže to dost možná jde nahradit z něčeho takového - ale nikdy jsem to nezkoumal a nezkoušel...

Původně zaslal: milmuell

Zdravím všechny,

někde jsem se tu dočet, že tu koluje CD s katalogem náhradních dílů na Peugeot. Můžete mi nekdo poradit, kde se takové CD dá sehnat? Potřeboval bych katalogová čísla na menžetu, kulové čepy a obložení. Na Auto Kelly se nemůžu přihlásit, protože nejsem firma z oblasti autoopravárenství (ani žádná jiná).

Někde tu byl odkaz na soft (katalog), kterej si můžeš dokonce z inetu zaktualizovat i s cenama zdarma. ....

Původně zaslal: oddie

Všechny 405-ky, co jsem kdy viděl, měly relátko 3-pinové. ...Ale třeba máš nějakou bastl-verzi...

Je to možné. Nevím, kde má to relátko být původně (víte to někdo), ale já ho mám vyvedené na samostatnou patici, přišroubovanou do otvoru ve spodní části krytu volantu (takže to v pohodě vytáhnu bez demontáže otvorem pro štelovací páku volantu). Nejspíš to tam z nějakého důvodu dali, když mi montovali DO na centrál, ale už se k tomu nehlásí.