Guest milmuell Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Zdravím všechny, někde jsem se tu dočet, že tu koluje CD s katalogem náhradních dílů na Peugeot. Můžete mi nekdo poradit, kde se takové CD dá sehnat? Potřeboval bych katalogová čísla na menžetu, kulové čepy a obložení. Na Auto Kelly se nemůžu přihlásit, protože nejsem firma z oblasti autoopravárenství (ani žádná jiná). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Na Kelly se, pokud vím, přihlašovat nemusí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest milmuell Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Měl jste pravdu, funguje to i bez přihlášení. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Když napíšeš typ auta + motor a rok výroby tak Ti klidně dohledám katalogový číslo + cena u peugeotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollik Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 zkus se tam povrtat v odkazech http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/GB/405F/GROUPS.HTM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graver Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Jestli by byl někdo tak hodný a vyhledal ND v katalogu, tak bych potřeboval přerušovač (relé) směrových světel pro 405GR 1995 (nový model), motor benzín 1.6 jednobod (asi XU5M), relátko je 4pólová verze s výstupem na tažné. díky za ochotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 2 graver: našel jsem toto - ref. číslo: 632324; cena 946,5 bez DPH u peugeotu. Podle katalogu 3pinový. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graver Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Skvělé, díky. Má to ale 4piny, tak nevím, co s tím. Ale ta cena za relátko, to je loupež za bílého dne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 O cenách mi ani nemluv. Na 406ku pro stěrače stojí asi 1500,- a škodovacký (pasuje) 230,-. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Všechny 405-ky, co jsem kdy viděl, měly relátko 3-pinové. 205/309 naopak měla 4-pinové - všechny piny u sebe. Zaměnit to nešlo. Ale třeba máš nějakou bastl-verzi Těch 4-pinových mám několik, 3-pinové žádné. Ale z jednoho auta mám nějaké 4-pinové s jedním vývodem ohnutým stranou (a nebyl hned u ostatních, ale naproti), a je tuším ze škodovky či z čeho, takže to dost možná jde nahradit z něčeho takového - ale nikdy jsem to nezkoumal a nezkoušel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Michal=- Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Původně zaslal: milmuell Zdravím všechny, někde jsem se tu dočet, že tu koluje CD s katalogem náhradních dílů na Peugeot. Můžete mi nekdo poradit, kde se takové CD dá sehnat? Potřeboval bych katalogová čísla na menžetu, kulové čepy a obložení. Na Auto Kelly se nemůžu přihlásit, protože nejsem firma z oblasti autoopravárenství (ani žádná jiná). Někde tu byl odkaz na soft (katalog), kterej si můžeš dokonce z inetu zaktualizovat i s cenama zdarma. .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graver Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Původně zaslal: oddie Všechny 405-ky, co jsem kdy viděl, měly relátko 3-pinové. ...Ale třeba máš nějakou bastl-verzi... Je to možné. Nevím, kde má to relátko být původně (víte to někdo), ale já ho mám vyvedené na samostatnou patici, přišroubovanou do otvoru ve spodní části krytu volantu (takže to v pohodě vytáhnu bez demontáže otvorem pro štelovací páku volantu). Nejspíš to tam z nějakého důvodu dali, když mi montovali DO na centrál, ale už se k tomu nehlásí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts