Ivouš Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 čau, kamarádka chce prodat tento notebok - HP model: HSTNN-C13C nový stál 9 999kč a je prý už 3 roky starý.A od března 2015 je tam nová baterka,je v dobrém stavu za kolik by jste ho radili prodat? můj typ 6000kč. mám ještě prosbu na netu nějak nemůžu najít o tomto noteboku v češtině podrobnosti a parametry,poradil by někdo odkazem? dík Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 3 roky starej, + nová baterka, max 4500 bych tak tipnul vzhledem k pořizovací ceně Jink to označení který uvádíš je označení baterie Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 Na Aukro od koruny a uvidí se... Já tipuji kolem trojky. T7200 procesor (2 GHz), 2 GB RAM a 80 GB HDD ??? Citovat
Ivouš Odesláno 6. leden 2016 Autor Odesláno 6. leden 2016 typ baterie?tak jí napíšu ať mě napíše správný název noteboku,zítra napíši. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Podle mě je to vzhledem k cenám nových výkonnějších, pomal neprodejné. Možná tak za litr. Jde také jaký tam je OS, ale moc šancí tomu nedávám. Při současných výprodejích... Citovat
Ivouš Odesláno 9. leden 2016 Autor Odesláno 9. leden 2016 čau, byl jsem u té kámošky,ten typ noteboku je správný,protože je to nějakej veterán (proto se to na netu neukazovalo),je repasovaný jsou na něm nálepky ještě z Windows XP. Tak jsem jí říkal že by za to dostala buď pakatel nebo nic.Tak ho dojede až klekne tak ho vyhodí. Kupovala ho jako už repas. čau Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 No možná je to tohle - HP COMPAQ NX9420 HSTNN-C13C ale v každym připadě to označení co maš nahoře teda není uplný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.