DonFabi Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Zdravim, klubaci mam jeden problem s mojim Ulysse ale vzhladom na to ze to je to iste ako peugeot 807 2.2hdi, pytam sa aj tu urcite tu bude viac ludi s tymto motorom, svieti mi kontrolka motoru s tym ze vykon je nejaky obmedzeny ani tak netaha ako volakedy a nejde viac ako 3500ot/min, diag. vypisuje nasledovne zavady: - P0243 obvod elektromagnetickeho ventilu plniciho tlaku kompresoru - rozpojeny obvod nebo zkrat na kostru (lenze kontrolovat som ventily a vsetky su zapojene) pripadne viete mi povedat ktory to je z tych vsetkych -P0100 obvod snimace hmotnosti vzduchu - rozpojeny obvod nebo zkrat na kostru ( zapojena je na konektore a je aj vymenena za novu a stale to iste) - P0380 obvod pridavneho topeni - zkrat obvodu na kostru nebo rozpojeny obvod ( to si myslim ze s tym nema nic spolocne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warkhaft Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ahoj , škoda že jsem se zaregistroval až dneska, ale stejnej problém jsem měl na Peugeotu. A bylo to vypadlé táhlo na ventilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobieNorway Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 na jakem ventilu mám ty same zavady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts