Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

zápach v kabině po zastavení i venku P206 1,4 benzín

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den mám týden P206 1,4 benzín 55kw pro přítelkyní a vše super ale když se rozjedu a zpomalím (zastavím skoro) je cítit smrad jakoby spálenina a když vylezu s auta tak to samé.všiml sem si že pod olejovým filtrem kape lechce olej na výfuk muže to být ono chci ted vyměnit olejový filtr ale příjde mi že to jde s čidla viz obrázek ale myslím že ten smrad tím nebude.a nevím si rady můžete mi poradit děkuji.(kabinový filtr jsem měnil hned)

http://www.peugeot-club.com/uploads/monthly_12_2015/post-53675-0-36345800-1450649660.jpg

post-53675-0-36345800-1450649660_thumb.j

Upraveno uživatelem bilikm
Odesláno

Na kapající olej na výfuk pozor. Kamarádovi v servisu špatně utáhli olejový filtr (přes závit) a shořelo mu na dálnici berlingo, stihnul sotva vyskočit.

Odesláno

A máš tam odtrhnutý vodič od toho konektora hore a ten druhý pôjde čoskoro tiež ako je tak napnutý... No a olej z tečie tak tam niet čo riešiť treba čo najskôj vyčistiť pretesniť a opraviť káblovačku.

Odesláno

Ja cítim zápach vo svojej 3008-mičke 1.6thp. Podla servisky okrem oleja, filtrov, naplní bol menený aj kabínový filter. Ten smrad nie je tragický ale asi by nemal byť.V motorovom priestore je čisto, nikde nie je nič pokvapkané, odymené ale tiež tam citiť zápach za spalinami 

Odesláno

vyřešeno smrad byl olej co kapal na výfuk jen musím objednat nové čidlo špatně těsní kolem plastu takže nové na cestě. jen sem přišel že je upadlý stabilizátor takže též nové. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...