Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nabíjení mobilu v autě 12V


Alienson

Recommended Posts

Ahoj mám problém, napojil jsem kabel do zapalovače 12V (u řidiče) a na telefonu (s androidem 5.0) je normálně blesk a mobil se stejně nenabíjí. Zkoušel jsem mít i nastartovaný motor a je to stále stejné. Po konzultaci v obchodě mi bylo řečeno že mám mobil se silnější baterii a že ta autonabíječa ho nedokáže nabít. Tak mi nabídl nejakou 2000-2100 a že mi pujde. Takže nová autonabíječka a stejně mi to ten mobil nenabije a pritom mi v zapalovači (červeně) svítí. Tak jsem si pořídil jestě starej mobil (s androidem 2.2.1) a stejně to nejde. Zapalovač vzadu v kufru jsem zkoušel a je to stejné. Ale FM Translater na propojeni orig. radia hraje usb, sd ....jen ten mobil při nabíjení a hlavně pri Sygic nenabiju ani kdybych se po*ral :-( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už sis změřil dobíjení ..kolik ukazuje....?? Pokud by ti to přebíjelo....tak ti foun nepustí nabíjení....bude signalizovat ale nepustí.....koukni na to.

Už jsem to zažil...dobíjení dává ca.14.2V...když bude 15V už to foun nepustí.

Osobně mám S5 neo s baterií 2800 a nabíjím v autě úplně v pohodě.....jen záleží jak silnou máš nabíječku.

Na tyhle smartfouny je minimum 1A aby se nabíjel.....500mA je stěží jen na udržení při životě....nejlepší je 2A-2.1A......

Upraveno uživatelem celda1970
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nabíječka je to jaká? Nějaká uni na USB a pak kablík do MT nebo přímo pro ten MT do autozásuvky?

Já takhle kupoval sadu určenou pro moje PDA. Obsahovala adaptér 230V/5VUSB, 12V/5VUSB a kabel USB/PDA.

No adaptéry nenabíjely, jelikož měly pouze 500mA. Naštěstí prodejce reagoval rychle a vyměnil je za 1A. A to už funguje bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.electroworld.cz/solight-dc16usb-nabijeci-autoadapter-skross-midget-1x-2100ma-dc-12v-miniaturni?gclid=Cj0KEQiAwNmzBRCaw9uR3dGt950BEiQAnbK96yXvw4rpUWLg1r5w_ftJn5-80b0OMLefVCWmLsC0SzoaApiM8P8HAQ 

 

 

  • 1 x USB výstup typu A
  • Vstup: DC 12 V
  • Výstup: DC 5 V / 2100 mA
  • LED indikace nabíjení
  • Barva: bílá
  • ale kabel mám k tomu neoriginal , muže to být kabelem ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klidně to může dělat i kabel. Telefon mi problém nedělá ale tablet když dám jiný než origo kabel sice nabijí ale dává hlášky jako že pomalé nabíjení nebo pro kapacitní nabíjení použijte originální příslušenství.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravoval jsem tady nabíječku, která fungovala pouze při napětí menším, než asi 12,8 V. Integráč se nad toto napětí zablokoval. Musel jsem ho vyměnit za jiný kus, z jiné nabíječky. Zřejmě je to serie s nevhodným parametrem UVLO (UnderVoltage LockOut).

Integráč má ozn. 34063

 

Pro zkoušku: zkus nabíjení mobilu při vypnutém motoru, kdy napětí v autě je kolem 12 až 12,5V.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na 95% to bude kabel. . . .máš originál kabel od klasickej nabíjačky? ak áno tak to vyskúšaj a uvidíš čo a ako. . . tiež som objednal z číny kabel a je vhodný ako lapač prachu ;):) potreboval som 2m kabel tak som objednal http://m.heureka.cz/data-prislusenstvi/connect-it-wirez-microusb-2m/ všetko šlape ako má mám Samsung Galaxy Note 4. . . beží navigácia,pripojene hands free cez bluetooth,na pozadí data a stačí sa dobíjať ;)

4all aktuálne Bytča Slovensko ;):papa

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento problem som riesil aj ja, a poviem ze som bol az zufaly. Postupom casu som kupil 5 roznych nabijaciek niektore az do 2.5 A/ dvojzasuvky , rozne kable, aj take co ukazuju odber a napätie atd. Skusal som aj origo kabel a nic nepomohlo. Nakoniec som este kupil jednu, ale uz znackovu (Philips) so "zabudovanym" kablom. Bola drahsia ako tie predosle ale konecne funkcna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám aj nabíjačku od rovnakého výrobcu http://m.heureka.cz/nabijecky-pro-mobilni-telefony-neoriginalni/nabijecka-connect-it-ci-176-neoriginalni/ kupoval som aj original od samsungu,ale bola vysoká-vadilo mi to tak som kupil tu z odkazu všetko funguje-nabíja tak ako má ;)

4all aktualne už doma. . . Snina ;):papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se to tady řešilo mnohokrát. Mám z toho napojenou kameru u zpětného zrcátka, Qi nabíječ na telefon a ještě jedno USB vytaženo pro nabíjení dalších zařízení. Takových adaptérů není nikdy dost :D Obvykle si nejméně jeden držím skladem v garáži, každou chvíli se najde někdo, kdo ho potřebuje a nechce čekat měsíc na zásilku z Číny ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...