Petridas Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 zdar panove , nemate někdo nakres sedacek , mam namysli hlavne zespod ? Stala se mi už podruhé taková věc , že jsem zbrkle dával zadní prostřední sedačku a dal jsem ji tak , že jedna strana je zacvaknutá správně a druhá je uplně mimo. No a nejde to ani ven ani dovnitr . Takže jsem musel sundat bocni plasty a odsroubovat celou sedacku tak ze zustal jen pojezd . Jenze jak jsem to vysrouboval tak mi z toho vypadly pruziny a ted nevím kde patrí. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 ráno vyfotím a hodím sem nějakou fotku. Snad si to ještě pamatuju jak. Citovat
P607Olda Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 Nemůžeš kouknout na sousední sedačku? Citovat
Petridas Odesláno 21. prosinec 2015 Autor Odesláno 21. prosinec 2015 jsou uplne jine. . ve vsech ostatnich je jen jedna pruzina a na stredove jsou dve Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. prosinec 2015 Odesláno 21. prosinec 2015 Aha tak to Ti nepomůžu. Mám v komoře ty zadní (šestou+ sedmou) resp. ty boční. Ale tu střední mám v autě a auto má brácha a já mám půjčenou jeho ochechuli. A ani nevím kdy budeme měnit auta zpět. Začínám se bát jestli mi moji 807 vůbec chce vrátit. Citovat
wyziv Odesláno 21. prosinec 2015 Odesláno 21. prosinec 2015 (upraveno) zdar panove , nemate někdo nakres sedacek , mam namysli hlavne zespod ? Stala se mi už podruhé taková věc , že jsem zbrkle dával zadní prostřední sedačku a dal jsem ji tak , že jedna strana je zacvaknutá správně a druhá je uplně mimo. No a nejde to ani ven ani dovnitr . Takže jsem musel sundat bocni plasty a odsroubovat celou sedacku tak ze zustal jen pojezd . Jenze jak jsem to vysrouboval tak mi z toho vypadly pruziny a ted nevím kde patrí. Ahoj, fotil jsem to nyní večer v garáži, kdybys potřeboval detaily, tak písni dopoledne dofotím :-) První fotka je zezadu levá strana(čumí tam kryt pásu), další je pravá strana - snad to rozpoznáš, je to přeházené :-) Upraveno 21. prosinec 2015 uživatelem wyziv Citovat
Petridas Odesláno 1. leden 2016 Autor Odesláno 1. leden 2016 jaj diky , vsimnul sem si teprve ted ze tu mam odpovedi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.