Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problém se startovanim tocim strašně dlouho pak jde z vifuku bílý kouř spousta lidí říká že mám problém se startérem jenže nevím jaký tam má být mohl by někdo poradit vin: VF33HRHYB82922808

Odesláno

pokud starter točí, nekupuje se nový, ale původní se dá repasovat v elekt. dílně

pokud jde z výfuku bílý dým, může to být zkondenzovaná voda v potrubí a tlumičích výfuku, po zahřátí motoru to přestane

Odesláno

pokud má starter předepsané otáčky (startovací), tak to bude jinde

ta spousta lidí, co diagnostikovala starter byli odborníci, nebo chlapi v hospodě?

Odesláno (upraveno)

skus to roztlacit  i ked sa to nema roztlacat ak to chytne na drnc tak asi to bude ten starter ak nie problem je inde

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Pokud startér točí dostatečně rychle, měl bys to poznat a hledat chybu jinde. Například žhavení, komprese, vadné vstřiky atd. Ono když se dlouho startuje a nechytá, tak je ve válcích nespálená nafta a kouří to. 

Odesláno

tak to nebude mít startovací otáčky, dej ho na repas, ale tam, kde ho pak proměří na zkušební stolici, kde zjistí všechny parametry (výkon, odběr A i V při startu atd.)

Odesláno

Jak píše ozzy56, nový nekupuj, po repasu to ještě vydrží několik let a bude to levnější než nový startér.

Odesláno

Mě občas při startování ,hlavně za studena, startér jen cvakne třeba 2x za sebou ale potom nornálně běží. Uhlíky jsou jako nové tak to tipuju na cívku :myslim . Setkal se s tím někdo ?

Odesláno (upraveno)

akoze vezmes starter za 2200? radsej nie to uz neni jak origo ,kvalitou

vezmi cievku  vymen do neho uhliky a klzne loziska a prezije to auto

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, můžete mi prosím poradit ? Před rokem jsem měl najednou problém nastartovat a když se mi to napotřetí podařilo, tak se již ani jednou závada neprojevila......až teď.

Otočím klíčkem a starter cvaká a nic.... Nejde nastartovat. Při tom otočení klíčkem do polohy START svítí kontrolky normálně - jen zhasne počítadlo kilometrů.Když svojí 307 SW 1.6.i roztlačím, tak chytne bez problémů. Podle toho, co jsem četl by tam měla být nějaká cívka starteru a ta by se měla dát samostatně koupit a vyměnit ? nebo celý starter ? Kolik případně stojí? Děkuju za pomoc.

Upraveno uživatelem vasek.ku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...