Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,

som majitel Peugeot 508 sw, 2012, 2.0 TDI, RHR. Auto sa mi prehrialo, myslel som si ze termostat ale termostat je OK nakoniec sa prislo na to ze vyhadzuje nemrznucu kapalinu z nadrzky a velmi ju tlakuje. Mechanik povedal ze zle tesnenie pod hlavou alebo prasknuta hlava motora. Auto rozobral vymenil tesnenie, poskladal a auto odvtedy nenastartovalo. Rozvod zaisteny a nastaveny spravne, vacky tak isto autu sa ale nechce vrcat jedine na start spray ale aj to ked sa dostrieka zhasne, vstreky zalozene spravne s novymi podlozkami a tesnenim. Hodilo sa na diagnostiku a neukazuje ziadnu chybu. Auto sa dalo do Peugeotu nech zmeraju tlak paliva na pal. rampe, casovanie a nech pozru diagnostiku ci nieco vyhadzuje. Tlaky, casovanie OK ziadna chyba. Auto dalej posunuli elektrikarovi pretoze bola odpojena riadiacka tak ze to moze byt imobilizer. Ten sa naprogramoval a stale nic. Auto nevrci. Mate nekdo skusenost alebo vedel by niekto pomoct, poradit ? 

Budem velmi vdacny 

Dakujem

Odesláno

Preklep HDI :P  Mechanik tam toho nemal vela co pokazit, aby auto vrcalo staci dobre zalozeny rozvod vacky a musi davat palivo ... Jeden chlap z peugeotu hovoril ze s tymito motormi byva problem ked sa vyberu vstrekovace ze potom nie a nie navrcat tak neviem ... Nie nie auto bolo celu dobu v garazi nemalo by byt nic rozhriznute

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...