Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční ASR/ESP u 307


Hynos

Recommended Posts

Dnes ráno jsem nastartoval svojeho Peugeota 307 SW, kdy venkovní teplota byla -8 stupňů a najednou mi zničeho nic zůstala svítit kontrolka ASR/ESP a na dislpeji se mi objevilo hlášení, že tento systém je nefunkční. Neporadíte mi někdo čím to toto mohlo být způsobeno, zimou to asi nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsis ho nevypnul, tak těžko radit. Zde nejčastější důvody - špatný snímač ABS na některém kole cca 1500kč, vnitřní chyba ABS (zadřené čerpadlo) 27000kč, vyhnité kabely k ABS u jednotky před L předním kolem. POkud neseženeš konec svazku z jiného auta, tak nový hlavní svazek. Zkusil bych to řešit v sití Peugeot, protože od tohoto týdne je svolávací akce na tento problem, dá se z toho těžit. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za skvělou odpověď, ikdyž jsem se zhrozil z těch cen a taky čím vším by to mohlo být, ale jak jsem odjížděl odpoledne z práce, tak po nastarování jako by se vůbec nic nedělo a kontrolka byla opět v pohodě, tak doufám, že budu mít klid a bylo to pouze tou zimou, což by bylo na druhou stranu dost podivný, že by - 8 stupňů mohlo dělat takovej mazec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

priklonil bych se k nejakemu konektoru,ted v zime u kamaradovi A6 najednou na dire zacal svitit olej,nesel rychlomer,otackomer,zastavil koukal jak blazen co se deje a po opetovnem nastartovani a jizde to zas prestalo.zkontroluj ten konektor k ABS jak nekdo psal a prostriknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad k tématu:

Něco podobnýho jsem zažil v otcově Oktávce. V létě po nastartování nešla polovina palubky, blinkry. Byla to pojistka, respektive špatný kontakt. Stačilo prstem projet po pojistkách a bylo opraveno. Je zvláštní, že za celejch 5 let se tam nelezlo a taková \"porucha\" se zrobí vyloženě zničeho nic ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...