Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat. Mam v planu vymeninit clasik zarovky v interieru za led a jeste podsviceni spz. Na peugeot 407. Nehaze to nikonu chybu slysel jsem ze obcas haze chybu. Prosim vas jeste bych se chtel zeptat co je tam za druh zarovecky v interieru. Diky

Odesláno

Mám je vyměněné v SPZ, komplet interiér včetně osvětlení dveří a pod nohama.Klasickou chybu prasklé žárovky mi to nevyhazuje,když ale najedu v diagnostice na závady tak tam chyba vnitřního osvětlení je-to ale neřeším. 

Odesláno

Se omlouvam nevsiml jsem si predesleho dotazu. Tak jsem dneska xal led do interieru jeto pecka sviti to rozhodne lip. Na spz take ale jediny co tak na jedna strana podsviceni spz blbne asi kontakt pri ruznem pohybu zarovka zhasina a musim najit polohu. Poloha pri ktere sviti neosviti celo stranu spz. Da seto nejak postelovat;-)

Odesláno

Zdravim. Dneska jsem narazli na problem. Po vymene stropnich zarovek za led zarovky me pri jizde stale slabe sviti. Jakmile zastavim vse po nejakou dobi zhasne ale pri jizde sviti. Nevite kde by mohl byt problem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...