lud3k Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 Chci se zeptat. Mam v planu vymeninit clasik zarovky v interieru za led a jeste podsviceni spz. Na peugeot 407. Nehaze to nikonu chybu slysel jsem ze obcas haze chybu. Prosim vas jeste bych se chtel zeptat co je tam za druh zarovecky v interieru. Diky Citovat
chuck11 Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 Mám je vyměněné v SPZ, komplet interiér včetně osvětlení dveří a pod nohama.Klasickou chybu prasklé žárovky mi to nevyhazuje,když ale najedu v diagnostice na závady tak tam chyba vnitřního osvětlení je-to ale neřeším. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 vcera ten samej dotaz daval jeden clevdnes typred 14 dny tu nekdo taky davallidi lidi lidi Citovat
lud3k Odesláno 11. listopad 2015 Autor Odesláno 11. listopad 2015 Se omlouvam nevsiml jsem si predesleho dotazu. Tak jsem dneska xal led do interieru jeto pecka sviti to rozhodne lip. Na spz take ale jediny co tak na jedna strana podsviceni spz blbne asi kontakt pri ruznem pohybu zarovka zhasina a musim najit polohu. Poloha pri ktere sviti neosviti celo stranu spz. Da seto nejak postelovat;-) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 vycistit kontakty popripade novou lampu Citovat
lud3k Odesláno 11. listopad 2015 Autor Odesláno 11. listopad 2015 Nic vic stim udelat nejde nejak roztahnout.... Citovat
lud3k Odesláno 12. listopad 2015 Autor Odesláno 12. listopad 2015 Myslite ze by stacilo vyhnout kontakty trochu roztahnout Citovat
lud3k Odesláno 13. listopad 2015 Autor Odesláno 13. listopad 2015 Zdravim. Dneska jsem narazli na problem. Po vymene stropnich zarovek za led zarovky me pri jizde stale slabe sviti. Jakmile zastavim vse po nejakou dobi zhasne ale pri jizde sviti. Nevite kde by mohl byt problem Citovat
chuck11 Odesláno 13. listopad 2015 Odesláno 13. listopad 2015 nikde mi to tak dělá taky,pokud nechceš aby ti to svítlo tak tam dej odpor Citovat
lud3k Odesláno 13. listopad 2015 Autor Odesláno 13. listopad 2015 Jaky odporbych tam mel dat a jeto tezke to udelat snad to pomuze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.