Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som vymenit repraky v 307SW viete mi povedat rozmer aky je v prednych a zadnych dveroch ??? zvazujem aj vytlmenie dveri ale radio chcem nehat povodne pretoze seriovy zvuk je strasny .... tak pripadne kto ma ake repraky alebo ake kupoval

dakujem za rady :) 

Odesláno

cau, v prednich je 165mm prumer, v zadnich 130mm.

Menil jsem repra v prednich dverich a trochu dvere vytlumil, zvuku to bohuzel moc nepomohlo, ale menit RT3 za nejaky OEM radio se mi fakt nechce :D

Odesláno

dělal jsem komplet hudbu v 307 (teď mi leží doma na stole) měl jsem to zapojené na origo rádio, v kufru byl zesilovač a sub, vzadu 130mm magnat repro a vepředu morel 165, vše vytlumené a hrálo to parádně..

Odesláno

cau, v prednich je 165mm prumer, v zadnich 130mm.

Menil jsem repra v prednich dverich a trochu dvere vytlumil, zvuku to bohuzel moc nepomohlo, ale menit RT3 za nejaky OEM radio se mi fakt nechce :D

Zrovna RT3 je na zvuk hrozný rádio, nemá equalizér, nastavení výšek, vyvážení, basů, prostě ničeho...

Na to že se za to ve svý době připlácelo 45000 nic moc :D

Odesláno

dělal jsem komplet hudbu v 307 (teď mi leží doma na stole) měl jsem to zapojené na origo rádio, v kufru byl zesilovač a sub, vzadu 130mm magnat repro a vepředu morel 165, vše vytlumené a hrálo to parádně..

Sorry za off top ale co si tlumil jen tapec nebo komplet dvere? Mam rt4 a jbl komponenty
Odesláno

Fotky zkusím pohledat ale spíš nenajdu než najdu..  jsem nejdříve vyměnil jenom repro ale nějaký rozdíl moc nebyl akorát to bylo čistější, staré už byly k.o. 

agressor tlumil jsem jak vnitřek dveří tak jsem pak tím tlumením zadělal i otvory.  a na tapecu jsem spoje tím přelepil ať nevrže.

jardo já jsem udělal díru do dveří a repro jsem přichytil na dveře přes dřevěné kroužky. ty jsem si nechával dělat na míru.. (origo mi držely v tapecu) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...